FUDBALER IMAO POLNE ODNOSE SA DEVOJKOM KOJA JE UMRLA POSLE ČETIRI SRČANA UDARA! Smrt je sumnjiva policiji... (FOTO)
Dimas de Oliveira, Foto: Printscreen/Instagram/dimasf_10

horor

FUDBALER IMAO POLNE ODNOSE SA DEVOJKOM KOJA JE UMRLA POSLE ČETIRI SRČANA UDARA! Smrt je sumnjiva policiji... (FOTO)

Doktor je porodici rekao da je smrt uzrokovana sa četiri zastoja srca i gubitkom krvi zbog posekotine od pet centimetara u vagini

Objavljeno: 12:57h

Dimas de Oliveira (18) koji brani boje Korintijansa do 20 godina pod istragom je zbog smrti devojke sa kojom je imao seksualne odnose.

Brazilac je bio sa godinu dana starijom Livijom da Silvom u njenom stanu kada su imali seks i njoj je pozlilo i doživela je četiri srčana udara.

De Oliveira pozvao je hitnu pomoć i rekao da se Livija onesvestila, a kada je ekipa stigla na lice mesta videla ju je kako krvari iz vagine.

Doktor je porodici rekao da je smrt uzrokovana sa četiri zastoja srca i gubitkom krvi zbog posekotine od pet centimetara u vagini.

Prema pisanjima svetskih medija, Lidija je imala prvi zastoj srca na licu mesta, jedno u vozilu ka bolnici i dva kada su stigli.

Ovaj par nije konzumirao alkohol i drogu, a policija je pronašla samo elektronske cigarete. Ipak, smrt navode kao sumnjivu.

Dimas i Livija upoznali su se preko Instagrama pre dva meseca, a De Oliveira rekao je da je Liviji pozlilo posle dve cigarete i tokom drugog odnosa.

Bonus video:

02:40

HASAN DUDIĆ OTKRIO KAKAV JE DŽEJ BIO PRED SMRT! Nije mi dao da uđem u kafanu zbog ćerke! Uporno mi tražio jednu stvar

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.