PARTIZAN DOVEO TOP POJAČANJE! Prelazni rok za 10 crno-belih, ali šta se dešava sa Saldanjom?
Foto: box to box pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

GROBARI U TRANSU

PARTIZAN DOVEO TOP POJAČANJE! Prelazni rok za 10 crno-belih, ali šta se dešava sa Saldanjom?

Partizan pazario vrsnog fudbalera

Objavljeno: 17:46h

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura u intervjuu za "Telegraf" govorio je o minulom zimskom prelaznom roku u kome su crno-beli bili izuzetno aktivni.

On je istakao da je Goh pun pogodak:

- Nisam, pre svega, očekivao da ćemo ovako brzo prodati igrače pošto se u Evropi uglavnom više radi u drugoj polovini januara. Ta činjenica je samo olakšala dalje poslovanje. Prelazni rok je živa stvar, nikad ne znaš u kom smeru ide i hoćeš li želje ostvariti. Radili smo vredno, počeli na vreme i uspeli sve da završimo. Gledali smo Goha još od juna, ali su se tek sada stekli uslovi da ga dovedemo za mnogo manje novca nego što je Pohang tražio letos. Tada su zahtevali 2.500.000 evra, a mi smo ga na kraju angažovali za 1.200.000 uz neke bonuse. Radili smo na njemu od početka decembra, počeli smo na vreme i stigao je baš kada je trebalo.

Jung-Džun Goh
foto: FOTO: FK Partizan

Crno-beli su planirali da sa pomenutom petorkom pojačanja okončaju zimski prelazni rok, ali Vazura ipak ostavlja mogućnost angažovanja još jednog defanzivca, pošto se Nikola Miličić povredio.

FK Partizan pripreme, Pripreme FK Partizan, Miloš Vazura
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Miličić se nažalost povredio, već se oporavlja u Beogradu, očekujemo ga brzo na terenu. Nećemo dovoditi nikoga što se tiče prelaznog roka u Evropi, videćemo stanje kod nas i okruženju. Kod nas i u nekim zemljama traje malo duže. Možda bude odlazaka, tu mislim na igrače koji nemaju minutažu i nisu sa nama na Kipru. Sačekaćemo da se vratimo u Beograd, da vidimo koliko će tačno trajati oporavak Miličića i u odnosu na to odlučiti šta i kako dalje.

Mateus Saldanja
foto: Starsport©

- Saldanja ostaje, tu nema promena. Pokazao je da je jedan od najboljih naših igrača i on je veoma zadovoljan što ostaje. Kad bismo prodali Saldanju poslali bismo poruku svima da nismo zainteresovani za titulu. Tako da, nema ništa od njegove prodaje. Nadam se da su i navijači zadovoljni njegovim ostankom - istakao je Vazura.

Bonus video:

00:46

Dvojica navijača izbačeni iz hale

(Espreso/Telegraf/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.