TERZIĆ POTVRDIO: Zvezda POMNO prati OVOG napadača!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

marakana

TERZIĆ POTVRDIO: Zvezda POMNO prati OVOG napadača!

Zanimljivo obraćanje glavnog operativca crveno-belih

Objavljeno: 23:08h

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić dao je intervju za TV Arena Sport.

On je, između ostalog, govorio i o potencijalnom odlasku Jovana Mijatovića.

Jovan Mijatović
Jovan Mijatovićfoto: FK Crvena zvezda

- On je dete sa strahovitim samopouzdanjem, to je preduslov da se napravi velika karijera. Ima strast prema fudbalu. Videli ste kako je izveo penal protiv Mladosti. Iskoristio je šansu jesenas. To je putokaz za ostale mlade igrače.

Otkrio je i od kojih mladih igrača najviše očekuje da se dobro pokažu u nastavku sezonu.

- Najviše očekujemo od Vilija Radojevića. Nametnuo se na poziciji levog beka. Odmah iza njega su Knežević i Jovan Šljivić. Minutaža ostalih zavisiće od rezultata, zdravstvenog biltena.

Kosta Nedeljković je postao novi igrač Aston Vile, a Zvezda je zaradila ozbiljnu sumu novca.

Kosta Nedeljković na večitom derbiju protiv Partizana
Kosta Nedeljković na večitom derbiju protiv Partizanafoto: Starsport©

- Često vagamo da li je pravi momenat prodati igrača. Zavisi od finansijske situacije, kao i procene da li ćemo dobiti veću ponudu. Mi nemamo utakmice u Evropi, domaća liga nije atraktivna zbog uslova i kvaliteta. Teško je onda podići cenu iz takvog ambijenta. O tome govori i primer Erakovića. Za njega smo imali ponudu od devet miliona leta 2022. godine. Samo 12 meseci kasnije cena mu je pala za dva miliona. Cena od devet miliona evra za desnog beka je odlična. Nama imponuje što smo prodali igrača u Premijer Ligu, dokaz je da imamo igrače za najjača svetska takmičenja.

Zvezda još uvek nije dovela nikog, ali bi to moglo da se promeni. Pogotovo ukoliko Jovan Mijatović napusti klub. Zvezdan Terzić priznaje da je crveno-belima interesantan napadač Mladosti iz Lučana Uroš Sremčević.

Uroš Sremčević
Uroš Sremčevićfoto: Starsport©

- Prišao mi je golman Lučana Stamenkvić na poluvremenu i zahvalio mi se što sam došao da ga gledam. Šalu na stranu. Sremčević je rasan napadač. Rekao sam već mnogo toga o njemu. Ima ozbiljan potencijal, još je maloletan.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.