IMT IMA SVOJU ZLATNU KOKU: Čelsijeva filijala nudi pet miliona za mladog golgetera!
Luković bi mogao da zaduži dres Strazbura, Foto: Starsport©

transferi

IMT IMA SVOJU ZLATNU KOKU: Čelsijeva filijala nudi pet miliona za mladog golgetera!

Luković bi mogao da zaduži dres Strazbura

Objavljeno:

IMT, klub koji je do prošle sezone takmičio u Prvoj ligi Srbije, sada se nalazi pred značajnim transferom koji bi mogao doneti više od pet miliona evra.

Mladi napadač ovog tima iz Novog Beograda ističe se kao jedan od najtalentovanijih mladih igrača u Evropi, privlačeći time pažnju stranih klubova.

Konkretno, Strazbur, filijala Čelsija u Francuskoj, navodno nudi IMT-u 5.000.000 evra, prema informacijama poznatog insajdera Fabricija Romana. Uz dodatne bonuse, suma bi mogla da se poveća za još pola miliona evra.

Prema načelnom planu, mladi napadač bi prvo igrao za Strazbur, a zatim bi prešao u redove engleskog premijerligaša, pod uslovom da se dokaže na višem nivou fudbala. Ovo bi predstavljalo klupski rekord za IMT ukoliko dođe do realizacije transfera.

Vredno je napomenuti da je ovaj 18-godišnji napadač jedini igrač na "starom kontinentu" sa 18 ili manje godina koji je u ovoj sezoni postigao barem 10 golova u najjačim 15 ligama. Miloš Luković se ističe kao izuzetno efikasan mladi igrač tokom fudbalske jeseni.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.