DULJAJ ZABRINUO GROBARE: Partizan SIGURNO ostaje bez najboljeg?
Igor Duljaj, Foto: Starsport

humska 1

DULJAJ ZABRINUO GROBARE: Partizan SIGURNO ostaje bez najboljeg?

Sledi zimski prelazni rok

Objavljeno: 12:19h

Fudbaleri Partizana pobedom u večitom derbiju nad Crvenom zvezdom rezultatom 2:1 osvojili su jesenju titulu Superlige Srbije.

Crno-beli će u drugi deo sezone ući sa bodom prednosti u odnosu na večitog rivala.

Slavlje fudbalera Partizana na 171. večitom derbiju
Slavlje fudbalera Partizana na 171. večitom derbijufoto: Starsport

Jedan od najzaslužnijih za sjajne rezultate Parnog valjka u domaćem prvenstvu svakako je najbolji strelac tima Mateus Saldanja.

Mateus Saldanja
Mateus Saldanjafoto: Starsport

Genralni direktor kluba Miloš Vazura rekao je kako Brazilac nije na prodaju, ali je sada Igor Duljaj otkrio kako će sjajni napadač teško ostati u Humskoj 1 i posle zime.

- Veoma teško! Ponude koje će da dođu teško se odbijaju, ali uvek ima neka rezerva, plan B ili plan C, da već imamo igrača sličnog profila - rekao je Duljaj za "Žurnal".

Dolasku Saldanje u Partizan kumovao je Darijo Srna.

Darijo Srna
Darijo Srnafoto: Danil Shamkin / Zuma Press / Profimedia

- Kada su igrači u pitanju, vodio sam se logikom ko može da mi pomogne i ko ima veliku bazu podataka. Komunicirao sam sa ozbiljnim ljudima koji ne sede u kancelarijama i gledaju igrače preko jutjuba. Ini imaju mrežu saradnika i uživo posmatraju utakmice, prate igrače po nekoliko meseci. Tražio sam pomoć od Darija Srne, sportskog direktora Šahtjora, dajte mi imena sa šireg spiska koji nisu prošli da ih proverim i na taj način smo uspeli da dođemo do Ksandera Severine, Mateusa Saldanje i Frenka Kanutea. Golman nije bio moja nadležnost i mnogo mi je drago što je klub uspeo da dovede Aleksandra Jovanovića. Fenomenalan čuvar mreže i osoba, pravi profesionalac i lider. Aranđela Stojkovića sam ja želeo, ima kvalitet koji nam je neophodan.

Duljaj je otkrio i da se još jedan igrač Partizana našao u Srninom tefteru, baš kao i igrač iz Crvene zvezde.

- Postoji interesovanje za njega (Kristijan Belić, prim.aut). Ne mogu da kažem da li ima ponudu. On je jedan od igrača uz Saldanju i Nedeljkovića, koji je zapisan u tefteru Darija Srne - zaključio je Duljaj.

Bonus video:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

(Espreso/Žurnal/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.