GROBARI GA SANJAJU NA KLUPI PARTIZANA, A ON PORUČUJE: Dobijamo Zvezdu u derbiju, možda su skuplji, ali nisu bolji!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

velika podrška

GROBARI GA SANJAJU NA KLUPI PARTIZANA, A ON PORUČUJE: Dobijamo Zvezdu u derbiju, možda su skuplji, ali nisu bolji!

Stigla motivaciona poruka iz Rusije

Objavljeno: 09:29h

Nekadašnji fudbaler Partizana Vladimir Ivić beleži sjajne rezultate sa Krasnodarom u ruskoj Premijer ligi i trenutno je njegov tim prvi na tebeli.

On je tri puta ove sezone proglašen za trenera meseca, a posebno mu imponuje što navijači učestvuju u glasanju.

- Velika je čast za svakog trenera kada ga proglase za trenera meseca, pogotovu u Rusiji koja broji 150 miliona stanovnika, pošto i navijači glasaju. To mi dosta znači, ali to ipak ne bih uspeo bez stručnog štaba i igrača, jer ne radim sve sam i bez svih njih to je neostavriljivo, tako da je sve to kolektivni uspeh - rekao je Ivić u intervjuu za Hotsport.

Naravno, prati Superligu Srbije i neizvesnu borbu Partizana i Crvene zvezde za titulu šampiona.

Vladimir Ivić
Vladimir Ivićfoto: Profimedia

- Ja bih najviše voleo da se to desi, navijam svim srcem za Partizan. Sigurno je da Zvezda ima skuplji tim, ali to ne znači da su bolji. Vreme će pokazati sve, uskoro će i derbi, a ima još dosta da se igra, tek je polovina sezone. Partizanu uvek želim sve najbolje, a takođe i Igoru Duljaju, kome želim da ima još bolju trenersku karijeru od igračke, a ona je bila vrhunska.

Govorio je i o Baraku Baharu koji nije doneo na "Marakanu" ono što se od njega očekivalo.

- Igrao sam protiv njega dok je bio trener i Hapoel Ber Ševe, a i kada je vodio Makabi Haifu i vrlo je talentovan i prespektivan stručnjak. Ima velikih kvaliteta, osvojio je tri titule prvaka Izraela sa Ber Ševom i tri sa Haifom, a izraelska liga je kvalitetnija od srpske. Takođe, on je sa Makabi Haifom izbacio Zvezdu i Olimpijakos, iznenadio je još neke klubove. Bahar je bio jedan od najboljih izraelskih trenera, radio je u veliki klubovima, a sigurno je razlika izmeđi velikih klubova u Izraelu i Srbiji, a to najviše mislim na pritisak. Tamo nema toliki pritisak koliki je ovde, a prvi put radi u inostranstvu, tako je potrebno vremena da se prilagodi.

Vladimir Ivić
Vladimir Ivićfoto: EPA/Atef Safadi

Uskoro je na programu 171. večiti derbi koji se igra na stadionu Partizana.

- To je najveća utakmica u srpskom fudbalu i svaka je specifična i to je nešto svako od igrača i navijača sa velikim nestrpljenjem čeka. Derbi je nešto posebno, drugačije skroz nego neka obična utakmica. Uvek se očekuje da meč bude vrhunskom nivou i da obe ekipe daju svoj maksimum. Naravno očekujem da u ovom derbiju pobedi Partizan - rekao je Ivić.

Bonus video:

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

(Espreso/Hotsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.