PREDSEDNIK ZVAO BRUTALNO PREBIJENOG SUDIJU: Dok leži u bolnici, Erdogan digao celu zemlju na noge! (VIDEO)
Prebijeni sudija razgovara sa Erdoganom, Foto: Fener Ajans/Twitter

ukinuo fudbal!

PREDSEDNIK ZVAO BRUTALNO PREBIJENOG SUDIJU: Dok leži u bolnici, Erdogan digao celu zemlju na noge! (VIDEO)

Fudbal suspendovan, razgovor Erdogana i sudije isplivao u javnost

Objavljeno: 12:12h

Veliki skandal je potresao turski fudbal kada je predsednik Ankaragučua Faruk Koča brutalno pretukao sudiju na meču sa Rizesporom.

Zbog toga je predsednik FS Turske ukinuo fudbal u toj zemlji!

Sada se pojavio i razgovor predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana sa nesrećnim sudijom koji se još uvek nalazi u bolnici.

- Zdravo. gospodine Halil. Zaista nam je žao i neka Bog da ozdravljenje, Bog vas blagoslovio. Ozbiljno je tužno gledati tako nešto i zato što se ovako nešto desilo. I rekao sam prijateljima, ministru pravde, i ostalim relevantnim prijateljima da treba da uradimo šta god je potrebno u ovom procesu. Neka nas Bog izleči - rekao je Erdogan.

- Veoma se brinu o meni u bolnici. Hvala Vama. Pružili su sve vrste pogodnosti i udobnosti. Obojici se zahvaljujem pred vama, gospodine predsedniče - podelio je sudija sa predsednikom.

- Neka vam Bog da ozdravljenje, želim vam dobar oporavak - uputio je želje oporavka predsednik i izrazio želju da mu doktori predstave stanje povređenog pacijenta.

- Pozdrav, gospodine predsedniče. Pa, u redu je. Njegov krvni pritisak ujutru je blago porastao. Sada smo počeli da ga spuštamo. Izgleda kao stres i napetost izazvana incidentom zato što ranije nije imao krvni pritisak. Krvarenje u njegovom levom oku počelo je da se smanjuje. Tu postoji mala pukotina, ali ono što nas raduje je to što nije bilo incidenata u vezi sa mozgom. Pogledali smo njegove unutrašnje organe. Postojala je ta stvar sa jednim udarcem. Zato tamo nema krvarenja, hvala Bogu. Razmišljamo o njegovom otpustu uveče, ali možda će to biti sutra ujutru. Nadajmo se. Ako se večeras odmori, nadam se da će biti dobro. Naravno uvek volimo da budemo oprezni - istakli su doktori.

- Da, on nastavlja kao vaš "gost", kako vi zapovedate - rekao je predsednik Turske.

Bonus video:

00:43

Skandal na Puškaš Areni: Navijači flašama gađali Mitrovića

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.