FSS SE OGLASIO ZBOG VIDIĆA! Ovo je odgovor na optužbe legendarnog asa (FOTO)
Nemanja Vidić, Foto: Starsport©

Saopštenje

FSS SE OGLASIO ZBOG VIDIĆA! Ovo je odgovor na optužbe legendarnog asa (FOTO)

U poruci pomenut još jedan član Skupštine FSS

Objavljeno:

Fudbalski savez Srbije oglasio se povodom optužbi legendarnog Nemanje Vidića, a portal Espreso saopštenje prenosi u celosti:

Nemanja Vidić
Nemanja Vidićfoto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Stari latini kažu: "Ignoratia iuris nocet- nepoznavanje prava škodi", a sličan model bi mogao da se primeni na istupe dvojice članova Skupštine prethodnih dana.

Nemanja Vidić
Nemanja Vidićfoto: GLYN KIRK / AFP / Profimedia

- Doduše jedan od njih se nikad nije ni pojavio na sednicama, a predstavlja Jedinstvo Ub. Samo ovaj put radi se o nepoznavanju čitanja finansijskih izveštaja i kontnih okvira čime ste pokušali javnost da dovedete u zabludu.

Nemanja Vidić
Nemanja Vidićfoto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Uz dužno poštovanja sportskih uspeha i imidža, ali za ovo su potrebna znanja koja se stiču školovanjem ili ako ništa drugo angažovanjem stručnjaka iz ove oblasti, a ne puko dezinformisnje javnosti putem društvenih mreža i tabloida! Uz sve to uoči žreba za EP na kojem Srbija učestvuje prvi put posle 24 god i to kao samostalna država i da se baci senka na uspeh, a kruna su istupi u jeku izborne kampanje i pokušaji politizacije svega s njihove strane ne bi li dobili nešto medijskog prostora. Zašto baš sad ove teme, treba da se zapita javnost. Gde je bio gospodin Nemanja Vidić 2021. godine u martu i što tada kao istaknuto fudbalsko ime nije postavio pitanje - zbog čega i koliko FSS odvaja sredstava za angažovanje stručnjaka iz kako na nipodaštavajući način tvrdi Kine i Japana.

- Mesto za ove diskusije je isključivo sednica Skupštine FSS , koja će kao i prethodne, biti otvorena za javnost i gde možete pokazati finansijska i računovodstvena znanja. Naravno ako se uopšte udostojite da dođete na Skupštinu, jer podsetićemo gospodin Vidić nijednom bio nije. Do tada ostajte dobro i zdravo i makar malo uživajte u trećem uspehu A reprezentacije Srbije u poslednje dve godine, kao i u žrebu večeras. Srdačan pozdrav kako gospodinu Nemanji Vidiću, tako i njegovom savetniku i uvaženom sportskom radniku gospodinu Mirku Poledici - stoji u saopštenju FSS.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.