TERZIĆ POHVALIO DULJAJA I PARTIZAN: "Namestili su se dobro, ali ne mogu da izdrže trku, Zvezda je ZA KLASU bolja!"
Zvezdan Terzić ne sumnja u odbranu titule, Foto: Starsport©

i dalje samouveren

TERZIĆ POHVALIO DULJAJA I PARTIZAN: "Namestili su se dobro, ali ne mogu da izdrže trku, Zvezda je ZA KLASU bolja!"

Ono kako su krenuli letos kada su izgubili 5:0 od onih Danaca, anonimusa, ja sam mislio da tu nema sreće - kaže genralni direktor Zvezde

Objavljeno:

Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, gostovao je u jutarnjem programu TV Prva i naširoko govorio o svim aktuelnim temama u šampionu Srbije.

Terzić je uoči početka Superlige Srbije, najavljivao je da šampion nema konkurenta i da će lako odbraniti tiulu, ali Partizan trenutno ima šest bodova više.

- Sigurno, dva poraza i nerešen rezultat u domaćem prvenstvu nije nešto što smo očekivali. Do kraja jeseni imamo još šest prvenstvenih utakmica. Imamo šest bodova zaostatka u odnosu na večitog rivala, a li s obzirom da imamo tri derbija, nemam uopšte dilemu da je Crvena zvezda najbolji tim i da ćemo na kraju biti šampioni.

- Naravno da ne prija situacija u kojoj posle toliko godina dominacije nismo u toku prvenstva na prvoj poziciji. Možda smo se malo više okrenuli Ligi šampiona i potcenili domaće prvenstvo. Mi smo šest godina šampioni, ali osećamo da narod hoće još više.

O Partizanu:

- Moram da pohvalim Partizan. Izgledaju mnogo bolje nego što sam ja očekivao da će izgledati. Namestili su se dobro. Ono kako su krenuli letos kada su izgubili 5:0 od onih Danaca, anonimusa, ja sam mislio da tu nema sreće. Moram da pohvalim trenera Duljaja i Partizan. Dobro su se namestili, dobro igraju, ali mislim da je Crvena zvezda za klasu bolja i Partizan, na duže staze, ne može izdržati ovu trku - ubeđen je Zvezdan Terzić.

Bonus video:

00:16

Fudbaler Lajpiga u sukobu sa klupom Crvene zvezde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.