IZNENAĐENJE! Sigurno pojma niste imali da je FSS zaradio BAŠ ovoliko love! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

podnet izveštaj

IZNENAĐENJE! Sigurno pojma niste imali da je FSS zaradio BAŠ ovoliko love! (FOTO)

- Rashodi su gotovo na nivou planiranog... S obzirom na uvećanje prihoda bilo je prostora za veću pomoć klubovima.
Objavljeno:

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović rekao je danas da je ta organizacija, zajedno sa svojim Sportskim centrom u Staroj Pazovi prošle godine ostvarila dobit od nešto više od 172 miliona dinara.

Grof opleo po bogu i narodu! Dve godine nameštamo! Botovi, Gebels, spletke... (FOTO)

- FSS je ostvario dobiti od nešto manje 159 miliona, a s obzirom da je dobit Sportskog centra nešto više od 13 miliona, ukupna ostvarena dobit je 172.246.789, uglavnom zahvaljujući posledici naplate jednog sudskog spora - rekao je Šurbatović na Skupštini FSS u Staroj Pazovi.

On je rekao da je ostvaren prihod od 1.384.859,045 dnara, što je za 16 odsto veće od planiranog, kao i da Sportski centar nikad bolje nije poslovao, pa je ukupan prihod nešto više od 1,5 milijarde dinara.

Dodao je da agencije "Plavi plavi" nema u finansijskom izveštaju, pošto je u toku završna faza postupka likvidacije.

foto: Filip Plavčić

FSS podelio priznanja! Evo od koja dva čoveka se očekuje najviše u budućnosti! (FOTO)

- Rashodi su gotovo na nivou planiranog... S obzirom na uvećanje prihoda bilo je prostora za veću pomoć klubovima. U prethodnoj godini direktno iz budžeta smo izdvojili sredstva za postavljanje reflektora na stadionima Rada i Spartaka, kao i 13. teren sa veštačkom travom u Kragujevcu, koji je bila suinvesticija tog grada, FŠ i dela sredstava Uefe. Iz tih sredstava Uefe pomogli smo klubovima Prve lige da pokriju troškove plaćanje službenih lica i druge dotacije- dodao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.