"PUCAĆEMO IZ SVIH ORUŽJA!" Selektor spomenuo i Krstajića - zar vi stvarno mislite da ćemo igrati na bod? (FOTO)
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

"Mi ne kalkulišemo"

"PUCAĆEMO IZ SVIH ORUŽJA!" Selektor spomenuo i Krstajića - zar vi stvarno mislite da ćemo igrati na bod? (FOTO)

Ova grupa igrača je tu već duži period, odlično se poznajemo. Nema velikih tajni, rekao je Dragan Stojković Piksi

Objavljeno: 15:19h

Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije govorio je o narednim izazovima, a to su gostovanje Belgiji u prijateljskoj utakmici i domaćinstvo Bugarskoj.

"Orlovi" prvo idu u Brisel 15. novembra, a onda četiri dana kasnije u Leskovcu sledi poslednje kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

- Ne bih imao ništa protiv da meč sa Bugarskom ne odlučuje o našem plasmanu. Litvanija i Crna Gora igraju 16, ali bez obzira na rezultat, mi želimo da trijumfalno završimo kvalifikacije, pobedom. Mi ne kalkulišemo, zar vi stvarno mislite da ćemo igrati na bod? Pucamo iz svih oružja 19. novembra, tu nema priče - Rekao je Stojković.

Standings provided by Sofascore

Insajderske informacije od Mladena Krstajića?

- Šta bi mogao Krstajić da mi kaže? Nema potrebe, poznajemo se odlično. Treba biti oprezan, oni su bili na pragu iznenađenja u Razgradu - istakao je Stojković.

Mladen Krstajić i Dragan Stojković Piksi
Mladen Krstajić i Dragan Stojković Piksifoto: Starsport©

Postava za duel sa komšijama?

- Svaki sastav koji izađe na teren mislim da je najbolji kada promenite pozicije igračima, to ne znači ništa. Postoje neke stvari koje nisu za priču. Ova grupa igrača je tu već duži period, odlično se poznajemo. Nema velikih tajni. Niti nečega što oni ne razumeju, nisam neko ko luta što se tiče sastava. Mislim da je dovoljno da imamo dva napadača. U ovom momentu su dovoljni da se izborimo sa ove dve utakmice, a Ratkova smo poslali u mlađu selekciju jer je važno da se napravi dobar rezultat, jer imaju dve važne utakmice - zaključio je Stojković.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

(Espreso)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.