ZAHID HOĆE TITULU SA PARTIZANOM: "Potcenili su nas, možemo da igramo protiv Zvezde!"
Zahid o šansama Partizana, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

otvoreno

ZAHID HOĆE TITULU SA PARTIZANOM: "Potcenili su nas, možemo da igramo protiv Zvezde!"

Fudbaler Partizana o šansama Partizana ove sezone

Objavljeno: 15:48h

Gajas Zahid, jedno od poslednjih pojačanja Partizana u ovom prelaznom roku, brzo se uklopio u klub, a njegova uloga u timu crno-belih postala je evidentna tokom sjajnih rezultata koje postiže ove sezone.

Partizan je ostvario niz od 12 uzastopnih pobeda, zauzimajući prvo mesto na tabeli Superlige Srbije.

Norveški fudbaler je izrazio svoje prve utiske nakon dolaska u Partizan iz turskog kluba Ankaraguču, naglašavajući kako se uspešno adaptirao u novu sredinu.

"Cilj nam je da nastavimo dobre rezultate i osvojimo titulu, potom igramo Ligu šampiona. Da bismo postigli zacrtano potrebno je da nastavimo u istom smeru, ostanemo kompaktni i ujedinjeni. Pokazujemo dosta strasti i volje. Imamo veliku želju. Neke su utakmice lakše, neke teže, ali to je fudbal, kada naiđe veće iskušenje neophodno je da se pokažemo u najboljem svetlu", počeo je Zahid.

Dotakao se Norvežanin i igre Partizana u ovoj sezoni, gde su crno-beli u neverovatnoj seriji rezultata.

"Smatram da smo potcenjeni, ali to je u redu. Moramo da izađemo i pokažemo da možemo da budemo konkurentni za titulu. Imamo dovoljno kvalitetan tim da se suprotstavimo Crvenoj zvezdi, sezonama je šampion i možda zato favorit za trofej, iako smo ovo kolo dočekali šest bodova ispred nje. Rana je faza šampionata, mnogo je utakmica pred nama i sve zavisi od igara koje pružimo, moramo da nastavimo da se borimo i samo tako imamo čemu da se nadamo. Daćemo sve od sebe da osvojimo Superligu".

Otkrio je Zahid šta ga je privuklo da dođe u Partizan i kakvi su bili pregovori sa crno-belima.

"Postojao je kontakt neko vreme, a privuklo me je to što sam osetio da me Partizan zaista želi. Bilo mi je to veoma važno, svi u klubu su pokazali želju da dođem. Prošlo je neko vreme od prvog kontakta do dolaska u Beograd, sezona je već počela, prolazilo je vreme dok smo razgovarali, ali sam doneo dobru odluku. Prilagodio sam se brzo i srećan sam izborom. Zahvalan sam ljudima koji su mi sugerisali da je klub za koji bi trebalo da igram, kao i svima u Partizanu koji su me zaista želeli", ispričao je Zahid u razogovoru za Mocart sport.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.