SVI OSTALI ZATEČENI! Bahar dobio JASNO pitanje na konferenciji - Delije su želele da čuju sve OSIM OVOG ODGOVORA
Barak Bahar, Foto: FK Crvena zvezda

au

SVI OSTALI ZATEČENI! Bahar dobio JASNO pitanje na konferenciji - Delije su želele da čuju sve OSIM OVOG ODGOVORA

Konferencije sve neugodnije za izraeskog stručnjaka

Objavljeno: 21:16h

Crvena zvezda je slavila protiv Železničara u Pančevu posle preokreta sa 2:1, a bila je to partija daleko od onih kakve očekuju navijači.

Trener crveno-bečih Barak Bahar je posle meča na konferenciji rekao da je Zvezda loše započela meč, ali da je u drugom poluvremenu posle izmena i bolje igre došla do pobede.

- Bila je sjajna atmosfera, sjajan je bio i teren, moderan i dobar za igru. Loše smo počeli, kao i obično, primili smo lep gol i onda smo morali da jurimo prednost. Nismo igrali pametno, u drugom poluvremenu smo napravili neke izmene i uspeli da damo golove i došli do pobede.

Kako je moguće da Zvezda kao šampion Srbije i učesnik LŠ strepi do kraja protiv pretposlednje ekipe u Superligi?

Železničar - Crvena zvezda
Železničar - Crvena zvezdafoto: Starsport©

- Ovo je fudbal. Ne možete dobiti svaku utakmicu i igrati dobro na svakom meču. Sezona je duga, znamo da su očekivanja velika, ali nakon završetka lige ćemo da izvlačimo zaključke. Ide nam teže u poslednje vreme, na poslednje četiri utakmice i danas nismo izgledali dobro, ali uspeli smo da se izdignemo i da dođemo do pobede.

Zašto Zvezda loše startuje?

- To je nešto što moramo da proverimo. To je nešto što ću ja lično da proverim. Imamo reprezentativnu pauzu pred nama, tako da ćemo iskoristiti priliku da sve izanaliziramo. Ono što je dobra stvar je da je Zvezda uspela da se izdigne i da igrači koji ulaze sa klupe uvek mogu da pomognu ekipi.

Možemo li da očekujemo bolju Zvezdu? Bahar je imao pomalo neočekivan i neubedljiv odgovor koji se neće svideti Delijama...

- Možda. Ne treba da zaboravimo da Zvezda treću ili četvrtu utakmicu igra izuzetno važan meč, treba se prilagoditi posle utakmica Lige šampiona, igračima to nije lako, ali nije izgovor. Takođe, često smo prinuđeni da rotiramo u igri, pa možda igra ispašta, ali najbitnije je da pobeđujemo - zaključio je Barak Bahar.

Bonus video:

00:26

Delije ne prestaju sa pesmom

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.