DA LI ĆE UEFA PONOVO ĆUTATI? Albanci pokazivali dvoglavog orla, mahali zastavama i sramno vređali fudbalere TSC
Navijači sa zastavom Albanije na meču TSC-Frajburg, Foto: EPA/RONALD WITTEK

bruka

DA LI ĆE UEFA PONOVO ĆUTATI? Albanci pokazivali dvoglavog orla, mahali zastavama i sramno vređali fudbalere TSC

Svi se pitaju otkud albanske zastave na tribinama

Objavljeno: 08:09h

Fudbaleri TSC-a su ubedljivo poraženi na gostovanju Frajburgu sa 5:0, u okviru 4. kola Lige Evrope, a ono što nismo mogli da vidimo u prenosu je da su srpski igrači zasuti sramnim uvredama domaćih navijača, ako se tako mogu nazvati.

Naime, na tribinama je bilo albanskih zastava iako u nemačkom timu ne igra nijedan Albanac, ali očigledno je da im je glavni cilj bila provokacija.

Tzv navijači stacionirani na gornjoj platformi zapadne tribine Premijum dela na stadionu "Evropa park" su igračima pokazivali dvoglavog albanskog orla što je zabeleženo na fotografijama.

Detalj sa utakmice TSC - Frajburg
Detalj sa utakmice TSC - Frajburgfoto: EPA/RONALD WITTEK

Kako prenosi "Sportski žurnal", trojica-četvorica Albanaca su dovikivala razne stvari, psovali su Srbiju i majke fudbalerima kluba iz Bačke Topole, pritom pominjavši naravno i "Kosovo".

Fudbaleri TSC nisu mogli da veruju šta su doživeli, ali nisu reagovali na skandalozne povike.

- Delegat utakmice Artur Azarjan iz Jermenije stajao je ispred tunela i gledao šta se dešava. Da li je i šta zapisao, diskutabilno je! - prenosi "Sportski žurnal", a sada ostaje da vidimo da li će UEFA reagovati ili će kao i mnogo puta do sada ćutati.

Bonus video:

02:05

KURTI HOĆE VELIKU ALBANIJU ZA ŠEST MESECI! Šešelj: Hteo bi za vreme svog mandata da uradi ono što Albanci nisu mogli 150 godina

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.