LJAJIĆ PRVI PUT PROTIV PARTIZANA: "Meni i Šćepi neće biti lako, ali Novi Pazar je moj klub!"
Ljajić o meču sa Partizanom, Foto: Starsport©

LJAJIĆ PRVI PUT PROTIV PARTIZANA: "Meni i Šćepi neće biti lako, ali Novi Pazar je moj klub!"

Ljajić prvi put protiv Partizana otkako je napustio Beograd 2010. godine

Objavljeno: 12:25h

Fudbaleri Novog Pazara dočekuju ekipu Partizana u okviru 14. kola Superlige Srbije, a ovaj meč će biti posebno zanimljiv zbog susreta Ljajića i kluba u kom je ponikao.

Ljajić se ovog leta vratio u srpski fudbal i zadužio dres Pazara, a danas će imati priliku da prvi put zaigra protiv Partizana.

I pored toga što je u karijeri nastupao za timove poput Rome, Intera, Fiorentine, Torina i Bešiktaša, Ljajić ipak ističe povezanost sa Partizanom.

- Veliki su to klubovi i naravno da ostane draž što ste bili deo njih. Radio sam samo svoj posao, profesionalno. Partizan je ipak nešto drugo, tu sam odrastao. Ne kaže se tek tako – za druge se navija, Partizan se voli. Nikad ne mogu da se odužim klubu, mada sam u nekoj meri kroz ,,minimalac” nešto i vratio. Mnogo mi je pomogao, odatle sam krenuo da pravim karijeru. Osvojio dva prvenstva i kup, a i klub je dobro prošao od mog transfera.

Kome će u predstojećem duelu biti teže, crno–belima zbog igrača koji su tamo obeležili jedno vreme (Ljajić, Suma, Šćepović...) ili vama ukoliko budu proradile emocije?

- Stoji da smo tamo odrasli, ali emocije ostaće po strani. Novi Pazar je moj grad, moj klub i sa saigračima daću maksimum kako bismo 90 minuta odigrali na najvišem nivou i pobedili. Igrači Partizana su se namestili, igraju dobro i pobeđuju. U sjajnoj su formi i iz tog razloga nam neće biti lako. Posebno mislim na Šćepu i mene, kao decu Partizana.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.