RADNIČKI PROTIV PARTIZANA PRED NAVIJAČIMA! Oglasili se Kragujevčani
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca, Foto: Starsport©

SAOPŠTENJE

RADNIČKI PROTIV PARTIZANA PRED NAVIJAČIMA! Oglasili se Kragujevčani

Apsolutno su netačne informacije koje su prethodnih dana pojavile mahom u elektronskim medijima, a koje govore o kažnjavanju našeg kluba i igranju bez prisustva publike, stoji između ostalog u poruci Šumadinaca

Objavljeno:
Veljko Petrović

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca pobedili su Napredak u Kruševcu sa 3:1 u 12. kolu Superlige Srbije i spremni su za dolazak lidera Partizan.

Šumadinci čekaju crno-bele u sredu od 14 časova, a poručili su da nije istina da će se ova utakmica igrati bez prisusustva navijača.

Navijači Radničkog iz Kragujevca i Zemuna na stadionu Partizana
Navijači Radničkog iz Kragujevca i Zemuna na stadionu Partizanafoto: Starsport©

- Fudbalski klub Radnički 1923 obaveštava sve svoje navijače, ljubitelje sporta u Kragujevcu i šire, da će sve svoje predstojećem utakmice na stadionu “Čika Dača” igrati uz prisustvo publike na tribinama.

Apsolutno su netačne informacije koje su prethodnih dana pojavile mahom u elektronskim medijima, a koje govore o kažnjavanju našeg kluba i igranju bez prisustva publike.

Ujedno, ovim putem vas obaveštavamo da će prodaja ulaznica za zaostalu utakmicu četvrtog kola Mocart Bet Super lige sa Partizanom početi u ponedeljak, 23.oktobra, na biletarnici hale “Jezero”, u vremenu od 10 do 18 časova. U istom terminu i na istom mestu, ulaznice će biti dostupne i u utorak, baš kao i na biletarnici stadiona Partizana.

Na dan utakmice, one će se, od 10 časova, prodavati na biletarnicama stadiona “Čika Dača” na južnoj, odnosno, severnoj tribini. Cene ulaznica su 800 dinara za zapadnu i 700 dinara za istočnu i severnu tribinu, uz informaciju da kupljena karta za meč sa Partizanom važi i za utakmicu 15. kola, koju će naš klub odigrati sa Voždovcem - stoji u saopštenju Radničkog.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.