OZBILJNI PROBLEMI ZA PARTIZAN: Stigla tužba iz EU, crno-beli moraju da plate ogromnu kaznu!
Crno beli, Foto: Starsport©

neočekivano

OZBILJNI PROBLEMI ZA PARTIZAN: Stigla tužba iz EU, crno-beli moraju da plate ogromnu kaznu!

Loše poslovanje rukovodstva crno belih

Objavljeno: 16:52h

Fudbalski klub Partizan suočava se sa ozbiljnim pravnim problemima nakon što je lokalna malteška agencija pokrenula tužbu protiv kluba za iznos od 150.000 evra.

Prema informacijama objavljenim u "Tajms of Malta", agencija koja je ranije sarađivala s Partizanom odlučila je da koristi pravni put kako bi naplatila svoja sredstva.

Ova malteška agencija bila je angažovana od strane Partizana za pružanje različitih usluga, uključujući skauting, kontakte s drugim klubovima i pomoć u pronalaženju igrača za prvi tim.

Dogovor iz januara 2017. godine obuhvatao je fiksnu sumu od 150.000 evra bez dodatnih troškova. Međutim, čini se da Partizan nije bio ažuran u izmirivanju ovog duga.

Zanimljivo je napomenuti da je maltešku agenciju kasnije kupio Lian sport, koji je u vlasništvu Faljija Ramadanija. Lian sport je pokušao više puta stupiti u kontakt s Partizanom kako bi rešili dug, ali svi ti pokušaji nisu uspeli. Poslednji kontakt zabeležen je 24. jula 2023. godine.

Uprkos tome što se Partizan trenutno nalazi na vrhu tabele Superlige Srbije s 26 bodova i ostvaruje uspehe na terenu, ovakvi pravni problemi predstavljaju dodatne izazove za klub izvan fudbalskog terena.

Bonus video:

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.