DULJAJ IZVODI NAJJAČI SASTAV, ALI ON SIGURNO NE IGRA: Trener Partizana OTKRIO karte pred meč u Subotici
Igor Duljaj, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

ne ostavlja dilemu

DULJAJ IZVODI NAJJAČI SASTAV, ALI ON SIGURNO NE IGRA: Trener Partizana OTKRIO karte pred meč u Subotici

Crno-beli u petak gostuju Spartaku

Objavljeno:

Trener Partizana Igor Duljaj najavio je meč 12. kola Superlige Srbije protiv ekipe Spartaka koji se igra u petak od 20 časova u Subotici.

Strateg crno-belih je istakao da neće biti iznenađenja u sastavu i da će njegov tim igrati na sigurno.

Kako je rekao, svaki naredni meč najbitniji i da će igrati najjači mogući sastav.

- Nema kombinovanja, jer je ovo najvažnija utakmica, prva sledeća je najvažnija. Ništa drugo me ne interesuje, samo utakmica sa Spartakom. Svi su zdravi, nema povređenih, imam sastav u glavi, ali uvek nešto može da se promeni, moram da sačekam da se trening završi i da vidim na koga mogu da računam.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

Duljaj je upitan o Nejtanu de Medini, koji je nedavno debitovao na prijateljskom meču protiv OFK Beograda, ali trener Partizana ističe da belgijski štoper neće biti u konkurenciji protiv "Plavih golubova".

- To je specifična pozicija, on nije vezni igrač, krilo ili napadač, pa da može postepeno da se uvodi u igru, pozicija štopera je takva da je teško da ga ubacite 15 mintuta i da postepeno ulazi u ritam, kao što su ulazili, Kalulu, Zahid, Severina... Ali u sastavu sigurno neće biti ako to pitate.

- Mi se pripremamo kao i prethodno protiv Lučana, igraju sa tri pozadi, oni su motivisani, verujem da će nam teren dozvoliti da igramo fudbal, jer publika zaslužuje da vidi dobar fudbal, uz navijače koji će nam biti vetar u leđa i veliki štit - istakao je Duljaj, koji je pozvao Grobare da u velikom broju dođu na Gradski stadion u Subotici.

Bonus video:

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.