JOVETIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Crnogorci se baš naoštrili za meč sa Srbijom!
Stevan Jovetić, Foto: Starsport

samouveren

JOVETIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Crnogorci se baš naoštrili za meč sa Srbijom!

Spreman za najvažniji meč u kvalifikacijama

Objavljeno: 19:24h

Reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić je izneo svoja očekivanja pred meč sa Srbijom na stadionu "Rajko Mitić" u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koji je na programu u utorak od 20.45.

Nekadašnji fudbaler Partizana kaže da je njegov tim u naletu i veruje u pobedu.

- Uvek kad igraš za reprezentaciju postoji pozitivna trema i naboj. Ali kad izađeš na teren to prestaje, sledi fokus na meč. Spreman sam i za 90 minuta ako treba - počeo je Jovetić. Zna nekadašnji napadač Partizana šta ga čeka.

Fudbaleri Crne Gore
Fudbaleri Crne Gorefoto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

- Poznajem dosta igrača Srbije. Pratim njihove igre. Individualni kvalitet kod njih je najizraženiji. Mi smo u dobrom naletu, zadnjih nekoliko utakmica smo imali dobre rezultate, spremni smo. Ići ćemo na pobedu. Lično, osećam se dobro poslednjih nekoliko utakmica. Zadovoljan sam.

Odlazak Crne Gore na EURO bio bi veliki uspeh. - Bio bi najveći uspeh u mojoj karijeri, ako bih odveo reprezentaciju na Evropsko prvenstvo. Emocije su tu, ali to je normalno. Bitno je da ostanemo mirni i na terenu pokažemo šta možemo. Gledali smo meč Mađarske i Srbije, ali to ćemo zadržati za sebe. Mađarska bila u prvom bolja, Srbija u drugom. Moglo je da ode i na jednu i na drugu stranu...

Stevan Jovetić
Stevan Jovetićfoto: EPA-EFE/Szilard Koszticsak

Dobro poznaje Jovetić Marakanu. - Lep je osećaj biti ponovo u Beogradu. Proveo sam lepe godine ovde, prelepe uspomene. Za Marakanu me vežu lepe uspomene. Srbija ima dobru ekipu, odlične pojedince u vrhunskim klubovima. Poštujemo ih. Trudićemo se da odradimo što je najbolje do nas - zaključio je Jovetić.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.