SELEKTOR CRNE GORE VERUJE U POBEDU: Nismo ni mi zaslužili da izgubimo u Podgorici...
Miodrag Radulović, Foto: Starsport

OPTIMISTIČAN PRED meč na marakani

SELEKTOR CRNE GORE VERUJE U POBEDU: Nismo ni mi zaslužili da izgubimo u Podgorici...

Respektuje Srbiju, ali najavljuje bespoštednu borbu...

Objavljeno: 19:06h

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović govorio je na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić" pred odlučujući meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

On od svojih izabranika zahteva maksimum i veruje u pobedu.

- Utakmica je prava prilika da se Crna Gora predstavi u pravom izdanju, ono što nas krasi u ovim kvalifikacijama. Da smo na dobrom putu pokazuje i ova činjenica da smo na korak do velikog takmičenja. Nećemo momke pritiskati previše, ono što zahtevam je da daju maksimum. U Podgorici smo 80 minuta kontrolisali meč, siguran sam da sutra možemo celu utakmicu. Ako to ponovimo možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Prvi cilj je da pružimo maksimum i da dostojno reprezentujemo naš fudbal. Ako to uradimo, radovaćemo se - jasan je Radulović.

Navijači Crne Gore
Navijači Crne Gorefoto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

Sa puno respekta je govorio o timu Srbije. - Posle izvlačenja grupa sam rekao da je Srbija najjača u grupi. Nisam promenio mišljenje. Srbija je odigrala jednu od najboljih mečeva u Budimpešti, a nije pobedila. To je fudbal. Nismo ni mi zaslužili da izgubimo od Srbije u PG, pa jesmo. Sve su to detalji. Srbija najkvalitetnija, najbolja ekipa. Ipak, imamo za pravo da se nadamo. Mi nismo izgubili od Mađarske, Srbija jeste dva puta, to nam daje dodatno samopouzdanje. - Moramo da pružimo maksimum. Biće i naših navijača, želimo da ih obradujemo.

Detalj sa meča Crna Gora - Srbija
Detalj sa meča Crna Gora - Srbijafoto: Starsport

Neizvesnost je velika pošto Srbija ima 10 bodova, a Crna Gora 8, uz meč manje.

- Dobra stvar je što nama igraju dva rezultata. I pobeda i remi. Ali imamo svoj cilj. Ono što smo želeli, imamo. Do kraja smo u igri, ali je i Srbija. Doneće to veliku draž i neizvesnost. Spremamo se da damo sve od sebe, da kada napustimo stadion bude to uzdignutog čela.

Prokomentarisao je činjenicu da za "orlove" ne igra Dušan Vlahović. - Biće nam lakše. Nas je Vlahović pobedio na individualni kvalitet kad je ušao. Ali Srbija ima grupu sjajnih igrača, mogu da imam reči hvale prema njima.

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.