POZAJMICA NE IDE U NAJBOLJEM SMERU: Veliki talenat Zvezde bez minuta, uskoro se vraća nazad?
Očekivalo se značajnija uloga za njega, Foto: FK Crvena zvezda

očekivalo se više

POZAJMICA NE IDE U NAJBOLJEM SMERU: Veliki talenat Zvezde bez minuta, uskoro se vraća nazad?

On je ovog leta stigao u tim Tekstilca, ali nije zabeležio ni minut u Prvoj ligi Srbije

Objavljeno: 10:11h

Fudbalski klub Tekstilac, nakon što je prošle sezone ostvario plasman u Prvu ligu Srbije kao šampion Srpske lige Vojvodina, prihvatio je izazove nove sezone s brojnim novim igračima.

Među zapaženim transferima istakla se pozajmica mladog ruskog reprezentativca iz redova Crvene zvezde, Vladislava Goldina. Iako ima svega 19 godina, Goldin se ističe svojim veštinama na poziciji defanzivnog vezista, a takođe je spreman da zaigra i kao desni bek.

Ipak, do sada Goldin nije imao priliku da stane na teren i pokaže svoj talenat u takmičarskim susretima za Tekstilac. Situacija se ne čini mnogo povoljnijom ni pred nadolazeći ponedeljak. U toj utakmici, koja se igra od 15 časova, Tekstilac će se suočiti s ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Vladislav Goldin
foto: FK Crvena zvezda

Mada, ne može se potpuno isključiti mogućnost da trener Branko Mirjačić iznenadi svojim izborom za ovu ključnu utakmicu, s obzirom na ne tako sjajnu formu njegovog tima. Tekstilac je doživeo tri poraza u poslednja četiri susreta, a u prethodnom kolu su na domaćem terenu prvi put poraženi, gubići od Kolubare 1:0 nakon autogola Miloša Zličića.

Goldin će u januaru moći da se vrati u omladinski pogon Zvezde, pošto je ugovorom vezan za Tekstilac samo do 31. decembra.

Bonus video:

00:27

Grobari prekinuli utakmicu Čukarički - Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.