"OVDE NIJE TEMA FUDBAL, NEKE DRUGE STVARI SU SADA BITNIJE": Vazura o odlaganju večitog derbija
Miloš Vazura, Foto: Starsport©

oglasio se

"OVDE NIJE TEMA FUDBAL, NEKE DRUGE STVARI SU SADA BITNIJE": Vazura o odlaganju večitog derbija

U svoje ime i ispred FK Partizan izražavam saučešće porodicama stradalih i stvarno nam je žao i svi smo iznenađeni. To je ono što mogu da kažem ispred kluba, rekao je generalni direktor crno-belih

Objavljeno:

Kao što je portal Espreso i najavio, 171. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana odložen je zbog Dana žalosti u Srbiji zbog situacije na Kosovu.

Neće se igrati kompletno deveto kolo Superlige i Prve lige Srbije, a ovoj temi govorio je Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih.

Miloš Vazura
Miloš Vazurafoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Nažalost, vidite i sami da je proglašen Dan žalosti. Mi smo u komunikaciji sa ljudima iz lige i sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije, gde nam je rečeno da će se odložiti celo kolo koje treba da se igra danas i sutra. Očekujemo zvanični dopis. Mi smo se spremali, ali ovde nije tema fudbal, neke druge stvari su trenutno bitnije. Utakmica koja je bila planirana za sutra biće odigrana u nekom drugom terminu, čekamo da nam se kaže kada. U svoje ime i ispred FK Partizan izražavam saučešće porodicama stradalih i stvarno nam je žao i svi smo iznenađeni. To je ono što mogu da kažem ispred kluba - rekao je Vazur za TV Arena Sport.

Bonus video:

02:17

Atmosfera pred 168. veciti derbi

(Espreso/Arena sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.