VLADAN MILOJEVIĆ SE PRISETIO PERIODA U ZVEZDI: Zvezdan Terzić je bio spreman da skine zvezde sa neba!
Foto: Starsport©

VLADAN MILOJEVIĆ SE PRISETIO PERIODA U ZVEZDI: Zvezdan Terzić je bio spreman da skine zvezde sa neba!

Najuspešniji trener Zvezde u ovom veku se sa osmehom priseća perioda na Marakani.

Objavljeno:

Vladan Milojević je trener koji se uzima kao sinonim za rast Crvene zvezde u prethodnim godinama.

On je zajedno sa Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom počeo da stvara Zvezdu koju znamo danas, a sa crveno belima je u prvoj sezoni izborio Ligu Evrope, da bi u naredne dve uspeo da tim kroz kvalifikacije dovede do Lige šampiona.

Milojević se u razgovoru za TV Suputnjik u emisiji "Miljanov korner" prisetio kako je sklapao tip koji je uspeo da eliminiše Salcburg it plej ofa za plasman u Ligu šampiona, a prva kockica bio je El Fardu Ben koji se danas smatra najboljim strancem u istoriji tima.

- Sportski direktor Mitar Mrkela je u jednom trenutku rekao: “Šta misliš o Benu?”. Pitao sam ga: “Na kog Bena misliš?”. Odgovorio je: “Ovaj što je bio kod tebe u Olimpijakosu - pričao je Vladan Milojević

- Rekao sam mu: “Mito, ja ne mogu da verujem da mi njega možemo da dovedemo. Sa druge strane, da li bi Ben došao ovde”. Rekao mi je: “Ako ti hoćeš, mi ćemo da uradimo sve da on dođe”.

Zvezdan Terzić, Vladan Milojević
foto: Starsport©

Vladan Milojević kaže da su on i Mitar Mrkela imali ogromnu podršku generalnog direktora Zvezdana Terzića.

- Bez nekog skautiranja i priče. Iskreno “ukopčali” smo se od prvog trenutka, sa druge strane imali smo veliku podršku gospodina Zvezdana Terzića koji je šta god da smo tražili ili hteli skidamo zvezde sa neba da nam izađe u susret - govorio je Vladan Milojević i dodao:

- Bilo je tu i grešaka, ali to je jednostavno fudbal. Reagovali smo u trenutku i kada se on pojavio nije bilo dileme da li je to to. Mislim da je on najmanje skautiran od svih igrača. Došao je u Zvezdu na moju reč i poverenje sportskog direktora, a ostalo ste sve videli.

Bonus video:

01:31

ZVEZDAN TERZIĆ OSLOBOĐEN OPTUŽBI ZA ZLOUPOTREBE OKO TRANSFERA BANETA IVANOVIĆA: Evo kako je fudbaler svedočio pred sudom


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.