BAHAR PRED NAPREDAK: "Svi ošekuju 3 gola u prvih 10 minuta!" Neće igrati Ivanić, pitali ga za Lučića (VIDEO)
Barak Bahar, Foto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

problemi

BAHAR PRED NAPREDAK: "Svi ošekuju 3 gola u prvih 10 minuta!" Neće igrati Ivanić, pitali ga za Lučića (VIDEO)

Aktelni šampion će dočekati Kruševljane na stadionu "Rajko Mitić" u subotu u 20.05

Objavljeno: 13:41h

Trener fudbalera Crvene zvezde, Barak Bahar, održao je konferenciju za medije uoči meča 2. kola Superlige Srbije sa Napretkom.

Aktelni šampion će dočekati Kruševljane na stadionu "Rajko Mitić" u subotu u 20.05.

Bahar je otkrio da protiv Napretka neće imati na raspolaganju nekoliko igrača.

Mirko Ivanić ima manju povredu, Aleksandar Katai je tek počeo da trči posle povrede i još nije spreman. Stefan Leković je bolestan, dok ni Jovan Mijatović ne može da igra.

Mirko Ivanić
Mirko Ivanićfoto: Starsport©

Na pitanje ko će menjati Ivanića u startnih 11 i da li je trenutak da Vladimir Lučić dobije šansu od prvog minuta, Bahar je, uz osmeh, rekao:

- Nećemo otktivati tim dan pre utakmice, videćete sutra.

Izraelski stručnjak dodao je da se njegova trenerska filozofija zasniva na pobedi, da ekipa igra atraktivno, da navijači budu srećni i zadovoljni, da se igra visok presing.

- Nakon analize prethodne utakmice protiv Vojvodine stekao sam utisak da ono što je u prvi mah izgledalo loše možda i nije bilo toliko loše, ali svakako da ima toga da se unapredi. Želim da budemo jači u napadu, tu ima prostora da se napreduje, da postižemo više golova - poručio je Bahar, uz konstataciju da je još rano za priču o obaranju rekorda od 114 golova u sezoni.

- Moj posao je da što bolje pripremim ekipu, znam da svi očekuju da postignemo tri gola u prvih 10 minuta, ali to nas dodatno motiviše - rekao je Bahar i dodao:

- Ne bih mnogo o protivniku, analizirali smo, gledali smo i prethodnu utakmicu i utakmice pre toga. Dobro smo spremili ekipu.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.