OVO JE CELA NACIJA ČEKALA! Novinari ga već zovu Piksi, a šta pravi Piksi kaže o tom nadimku Dušana Tadića? (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

SJAJNA IZJAVA!

OVO JE CELA NACIJA ČEKALA! Novinari ga već zovu Piksi, a šta pravi Piksi kaže o tom nadimku Dušana Tadića? (VIDEO)

"On je vrhunski igrač a njegovo ponašanje na terenu i van njega je gospodsko", istakao je jedan od najboljih fudbalera koje je Balkan ikada video
Objavljeno:

Legenda Crvene zvezde, Olimpik Marselja, Jugoslavije, ali i Japana, Dragan Stojković Piksi ponovo je pokazao da prati fudbalska dešavanja na srpskoj sceni.

A, glavna tema njegovog razgovora za Blic bio je čovek koji je novo srce i duša našeg nacionalnog tima - Dušan Tadić.

- Pa ne zovu Tadića za džabe Piksi! Drago mi je što vidim nekoga ko je superioran i ko liči na pravog vođu, od čije igre gotovo sve zavisi. On je vrhunski igrač, a njegovo ponašanje na terenu i van njega je gospodsko. Kada smo u januaru takođe razgovarali o njemu, rekao sam da je glavna figura u reprezentaciji. Od tada je još bolji - istakao je pravi Piksi za Blic.

Nijedan fudbaler u Evropi nema toliko dobar učinak posle pet kola u kvalifikacijama.

RADONJIĆ POTVRDIO: Katastrofalne vesti za Zvezdu i navijače pred meč sa Uniksom!

- Ima neviđenu inspiraciju, vidi se i po brojkama koliko doprinosi našoj selekciji. Sviđa mi se njegova fudbalska inteligancija, lukav je, ima perfektnu kontrolu lopte i osećaj za proigravanje. Nesebičan je i to mi se baš dopada. Gledao sam ga uživo pre pet godina, kada je Srbija igrala prijateljsku utakmicu sa Francuskom u Remsu. Siniša je bio selektor. Vidim momka sa strašnom levicom, kod prve lopte sam shvatio da je raskošnog talenta. Rekao sam u sebi “ovaj mali će da bude strašan igrač. Srbija ima fantastičan rezultat. Ne raduje me samo što smo prvi u grupi, več i činjenica da nismo na pola puta u kvalifikacijama prežaljeni, što je ranije bio slučaj. Igra može da se popravi, ali bodovi su jedino računaju. - kaže Stojković ulivši optimizam svim ljubiteljima fudbala u našoj zemlji.

BONUS VIDEO: Džikić savetuje Hečera pre utakmice, da li je to razlog trijumfa Partizana?

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.