BRAZILAC DVA DANA ORGIJAO SA 5 ORTAKA I 4 ŽENE: Navijači ga izvukli iz motela i PREBILI!
Luan iz srećnih dana (sa Nejamrom) i krvav šorts posle prebijanja, Foto: Printscreen/Instagram/@luanguillherme, EPA/Alan Morici

filmska scena

BRAZILAC DVA DANA ORGIJAO SA 5 ORTAKA I 4 ŽENE: Navijači ga izvukli iz motela i PREBILI!

Na snimku se vidi kako jedan od njih dugo drži Luana za gušu, a drugi mu preti

Objavljeno:

Vezista Korintijansa, Luan, napadnut je od strane navijača u utorak u Sao Paolu, saopštio je brazilski klub, opisujući incident kao "kukavički" čin agresije.

Lokalni mediji javili su da je 30-godišnji igrač zadobio lakše povrede nakon što su ga navijači izvukli iz motela pritom tražeći od njega da odmah raskine ugovor sa klubom.

Navijači 'Timaa' ​​su uspeli da pronađu igrača u motelu "Caribbean" u zapadnom Sao Paolu, gde su ga uhvatili u orgijanju. Prema informacijama brazilskog 'Globo Esporta', Luan je tu bio dva dana, a na licu mesta pronađeno je dosta alkohola, marihuane i znakova seksa.

Huligani su potom napali fudbalera i sve snimili i objavili. Na snimku se vidi kako jedan od njih dugo drži Luana za gušu, a drugi mu preti. Luan je pretrpeo i udarce u predelu rebara, ali je dobro. Sa igračem je bilo oko pet prijatelja i četiri žene. Igrač je na Instagramu objavio sliku krvavog šortsa uz napis "Ovo nije fudbal".

Luan, Luan Giljerme
foto: Printscreen/Instagram/@luanguillherme

Luan se pridružio Korintijansu 2020. godine i upisao je 80 nastupa za brazilskog velikana, postigao 11 golova i napravio pet asistencija. Ali još početkom 2022. je izgubio mesto u timu i nije igrao za Korintijans od februara te godine, a nije pomogla ni pozajmica u Santosu.

Trener Vanderlej Luksemburgo je javno rekao da ga ne ubacuje u igru jer nije po volji navijača. Ugovor Luanu ističe na kraju ove sezone.

Luan ima ugovor sa Timaom do kraja ove sezone. Ukupno je Timao odigrao 80 utakmica, 11 golova i pet asistencija.

Luan Giljerme je prethodno igrao za Gremio i bio jedan od njihovih najboljih fudbalera, čak je bio i na spisku Brazila, a na OI u Riju 2016. je dao gol u četvrtfinalu sa Kolumbijom.

Luan, Luan Giljerme
foto: EPA/Alan Morici
00:34

Navijači Sevilje u Budimpešti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.