TEŠKA ISPOVEST NEMANJE GUDELJA: Izgubio sam bebu i brata na nekoliko minuta...
Nemanja Gudelj, Foto: EPA/ANNA SZILAGYI

otvorio dušu!

TEŠKA ISPOVEST NEMANJE GUDELJA: Izgubio sam bebu i brata na nekoliko minuta...

Uprkos teškim momentima, ponovo se našao na pobedničkom postolju

Objavljeno: 16:49h

Srpski reprezentativac i as Sevilje Nemanja Gudelj je ove sezone slavio novu titulu šampiona Lige Evrope, ali na privatnom planu je imao teške momente.

Gudelj je i nedavno produžio ugovor sa timom iz Andaluzije do 2026. godine, a u jednom intervjuu je otkrio koliko je emotivno podneo osvajanje novog pehara.

- Razgovarao sam sa predsednikom, potpredsednikom i s Monćijem – sve je išlo prilično lako i brzo. Tokom sezone smo imali važnijih stvari i zato to nismo ranije rešili, ali obe strane su želele da nastave, samo smo rešili detalje kad se završila sezona - kaže srpski reprezentativac.

Nemanja Gudelj
Nemanja Gudeljfoto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Sevilja je posle boljeg izvođenja penala došla do novog trofeja u Ligi Evrope, čime je ubedljivo najtrofejniji tim u ovom takmičenju.

- Jedinstven osećaj. Nisam momak koji lako zaplače, ali kada je Montijel dao poslednji penal, osetio sam sve što smo prošli tokom sezone, ljutnju što ne pobeđujemo… Bilo je veoma emotivno i za mene – izgubio sam bebu, a i brata na nekoliko minuta… To su stvari koje te izjedu iznutra, a onda sve izađe na površinu. Pet-deset minuta su mi suze same tekle. Neću to nikada zaboraviti - rekao je Gudelj u intervjuu za Marku.

Gudelj je u Sevilju stigao u leto 2019. godine. Za četiri sezone, za Sevilju je odigrao 163 utakmice i dva puta je osvajao Ligu Evrope.

BONUS VIDEO:

02:09

SUZE SU SAME KRENULE, NISAM MOGAO DA IH ZADRŽIM! Gudelj nije mogao da sakrije emocije: Cele godine... Prvo Dragiša, SADA BEBA

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.