NEVOLJE SE NASTAVLJAJU: Udarci na srpski klub sve snažniji sa svih strana!
Detalj sa utakmice Crvena zvezda - Kolubara, Foto: Starsport©

MUKE

NEVOLJE SE NASTAVLJAJU: Udarci na srpski klub sve snažniji sa svih strana!

FIFA je uvela kaznu koja se tiče zabrane registrovanja igrača tokom letnjeg prelaznog roka

Objavljeno: 11:58h

Nema kraja nevoljama za Kolubaru. Nakon što ih je FSS kaznio oduzimanjem bodova - po nalogu UEFA, što znači ispadanjem u Prvu ligu Srbije, sada je na dresu klba iz Lazarevca stigla i suspenzija FIFA.

Kazna svetske kuće fudbala odnosi se na zabranu registrovanja novih fudbalera u letnjem prelaznom roku, a sve zbog dugovanja koji imaju prema bivšim igračima. Istina, suspenzija FIFA može prestati ukoliko Lazarevčani izmire dugovanja, ponajviše prema hrvatskom napadaču Ante Vukušiću koji je i prijavio slučaj.

Prethodnih dana pojavila se informacija da je Sportsku sud u Lozani (CAS) privremeno stavio van snage odluku FSS da se Kolubari oduzme devet bodova, čime je ovaj klub ipak stekao pravo igranja u Superligi i naredne sezone, međutim s Terazija su brzo tog dana demantovali i razjasnili ovu informaciju:

FK Kolubara
foto: Starsport©

- Nisu tačni navodi da je CAS usvojio žalbu FK Kolubara, naprotiv odluke Disciplinske komisije i Komisije za žalbe FSS ostaju na snazi do okončanja postupka pred CAS, ali se neće sprovoditi. FSS je imenovao advokatski tim i ima rok da dostavi svoj odgovor na žalbu FK Kolubara do kraja sledeće nedelje.

U Lazarevcu veruju da će ipak dobiti FSS na sudu, pa i poništiti suspenziju FIFA, ali dok se to ne desi jedno je sigurno - udarci na Kolubaru su sve snažniji i to sa svih strana.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.