DULJAJ OBAVIO PROZIVKU U PARTIZANU: "Ciljevi i ambicije uvek najveći" (FOTO/VIDEO)
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

novi početak

DULJAJ OBAVIO PROZIVKU U PARTIZANU: "Ciljevi i ambicije uvek najveći" (FOTO/VIDEO)

Partizan je u letnjem prelaznom roku između ostalog napustio kapiten Slobodan Urošević, a u klub je kao prvo pojačanje došao Nikola Antić, koji igra na istoj poziciji levog beka

Objavljeno:

Zvaničnom prozivkom na stadionu u Humskoj, fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu, u kojoj ih pored utakmica u domaćim takmičenjima očekuju i nastupi u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Crno-beli će prvi trening u okviru priprema početi u 10.45.

Izabranici Igora Duljaja su sezonu završili na razočaravajućem četvrtom mestu Superlige Srbije, pa će u novoj sezoni takmičenje u Evropi početi od trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija (10. i 17. avgust).

1 / 5 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Partizan je u letnjem prelaznom roku između ostalog napustio kapiten Slobodan Urošević, a u klub je kao prvo pojačanje došao Nikola Antić, koji igra na istoj poziciji levog beka.

Sezona u Superligi Srbije počinje 22. jula.

Defanzivac Svetozar Marković se već na startu obraćanja dotakao najpre prošle sezone koja je neuspešno završena.

- Prošla sezona nije bila onakva kako smo očekivali. Imali smo u opticaju ta dva mesta koja vode u Ligu šampiona, jedno direktno, drugo u kvalifikacije. Nismo ostvarili cilj. Pred nama je nova sezona, imamo mesec dana da se pripremimo i nadam se da će sve proći kako treba. Kao i svake godine u Partizanu, ciljevi i ambicije su uvek najveći - rekao je Marković koji je pokušao da analizira šta se to desilo na proleće:

- U pvom delu smo igrali LK, ostvarili smo dobre rezultate protiv evropskh klubova. U drugom delu je došao pad, i mi ne znamo zašto se desio. Jako nam je žao što nismo zadržali to drugo mesto. Sada je sve to iza nas, treba da se okrenemo novoj sezoni i budemo mnogo bolji nego u prethodnoj.

Bonus video:

00:41

Frka na tribini tokom meča Zvezde i Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.