VAZURA GOVORIO O PROBLEMU U PARTIZANU: "Znamo ko gura tu priču o nemiru!"
Miloš Vazura, Foto: Starsport©

NEMA ŠTRAJKA

VAZURA GOVORIO O PROBLEMU U PARTIZANU: "Znamo ko gura tu priču o nemiru!"

Generalni direktor tima iz Humske ulice dematvoao je priče da će radnici u klubu obustaviti rad zbog finansijske situacije

Objavljeno: 17:47h

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura oštro je demoantovao vest da će zaposleni u klubu iz Humske u sredu stupiti u štrajk.

Navodno, radnici su se odlučili na takav korak zbog finansijske situacije, ali je funkcioner "parnog valjka" takve insinuacije izjednačio sa "glupošću".

- To su gluposti i dezinformacije. Plate su redovne, duguje se smao nešto malo za prevoz, ali nema razloga za štrajk. Imali smo sastanak sa zaposlenima pre dve nedelje, sve je u redu, čak su im i podignute plate. Znamo ko gura tu priču o nemiru u fudbalskom klubu Partizan i preko koga sa ciljem da ga plansi uruši. Kod nas sve normalno funkcioniše, tvrdim da šrajka neće biti, da nema razloga, a ako ga bude ja sam vas slagao - rekao je Vazura za sajt "Republika.rs".

Miloš Vazura
foto: Starsport©

Podsetimo da je Partizan u ponedeljak nadigrao Novi Pazar sa 2:0, zadržavši teoretske šanse za drugo mesto na tabeli Superlige Srbije, koje donosi mogućnost igranja Lige šampiona naredne sezone.

BONUS VIDEO:

00:09

Sablasno prazne tribine na 170. večitom derbiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.