"I JESMO I NISMO IZNENAĐENI, KO RAZUME SHVATIĆE..." Ivica Kralj o Piksijevom spisku bez igrača Partizana
Ivica Kralj, Foto: Starsport©

ZAGONENTNA PORUKA

"I JESMO I NISMO IZNENAĐENI, KO RAZUME SHVATIĆE..." Ivica Kralj o Piksijevom spisku bez igrača Partizana

Naravno da sam neprijatno iznenađen... Partizanovih igrača nije bilo ni u prethodnom periodu, kad smo imali dobre rezultate, rekao je sportski direktor crno-belih

Objavljeno:

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je spisak fudbalera pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj.

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksifoto: Starsport©

Na istom nema nijedog fudbalera Partizana, a posle trenera Igora Duljaja, o tome je govorio i Ivica Kralj, sportski direktor crno-belih.

- Naravno da sam neprijatno iznenađen... Partizanovih igrača nije bilo ni u prethodnom periodu, kad smo imali dobre rezultate. Opet, s jedne strane sam iznenađen, s druge – i nisam. Ko razume, shvatiće - pomalo zagonetno će Kralj u izjavi za "Sportski žurnal."

Ivica Kralj
Ivica Kraljfoto: Zorana Jevtić

Čelnik "parnog valjka" smatra da postoje fudbaleri koji su zasluživi poziv, a u izjavi za "Sportski žurnal" spomenuo je Kristijana Belića.

- Slobodan Urošević je već godinu dana u konstantno dobroj formi i jedan je od najboljih u ligi. Tu je i Svetozar Marković, a imamo i Sameda Baždara, koji je veliki talenat srpskog fudbala - istakao je Kralj za Informer.

(Espreso/Sportski žurnal/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.