VRATILI SE IZ TURSKE: Marković i Jevtović slobodni u potrazi za novim klubom!
Lazar Marković, Foto: Starsport©

moraju brzo da reaguju

VRATILI SE IZ TURSKE: Marković i Jevtović slobodni u potrazi za novim klubom!

Mesecima će trajati oporavak grada u kojem je stradao ogroman broj ljudi

Objavljeno: 17:22h

Srpski fudbaleri Lazar Marković i Marko Jevtović napustili su Tursku i vratili se u Srbiju nakon što je Gazijantep, grad u kojem su igrali sravnjen sa zemljom u razornom zemljotresu.

Mesecima će trajati oporavak grada u kojem je stradao i ogroman broj ljudi, a zbog toga je i njihov klub odlučio da obustavi takmičenje u Superligi Turske uz još nekoliko klubova takođe iz najteže pogođenih gradova.

FK Gazijantep je odlučio da obustavi takmičenje do juna i sve svoje resurse će usmeriti ka tome da pomognu najugroženijima kao i u oporavljanju od posledica zemljotresa.

FK Partizan, FK Čukarički, Lazar Marković
foto: Starsport©

Markoviću i Jevtoviću je klub rekao da su slobodni do juna i da će nakon toga moći da se vrate u klub i nastave da igraju u Superligi Turske.

Oni do tada imaju slobodu da tokom šest meseci pređu u neki drugi klub na pozajmicu, a pošto je u većini zemalja prošao prelazni rok, kao opcije su ostale samo još upravo Turska, odnosno neki klub koji ostaje u takmičenju iz mesta koje nije pogođeno katastrofom, a druga opcija su klubovi iz Rusije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.