BRAZILSKI VELIKAN POSLAO PONUDU RONALDU KAD I AL NASR! "Plata bi mu bila identična kao u Mančester junajtedu"
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/STR

OTKRIVENO!

BRAZILSKI VELIKAN POSLAO PONUDU RONALDU KAD I AL NASR! "Plata bi mu bila identična kao u Mančester junajtedu"

Pričao sam šest, sedam puta sa agentom Žoržom Mendešom, a na kraju, poslali smo ponudu drugoj osobi, rekao je predsednik ovog kluba

Objavljeno:

Legendarni Kristijano Ronaldo uskoro će debitovati u ligi Saudijske Arabije u dresu Al Nasra, a godišnje će inkasirati 200.000.000 evra.

Danas je otkriveno da klub iz Rijada nije jedini koji je tada slobodnog igrača zvao da potpiše, a ponudu mu je poslao i Korintijans.

Kristijano Ronaldo na treningu Al Nasra
Kristijano Ronaldo na treningu Al Nasrafoto: EPA/STR

- Ponudili smo ugovor Kristijanu Ronaldu. Plata bi mu bila identična kao u Mančester junajtedu, uz pomoć sponzora, a bio bi i oročen na dve godine. Ipak, znali smo da ima ponuda od strane evropskih klubova, a ponuda iz Saudijske Arabije je bila 20 puta viša. Pričao sam šest, sedam puta sa agentom Žoržom Mendešom, a na kraju, poslali smo ponudu drugoj osobi - rekao je Monteiro Alveš, predsednk brazilskog velikana.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: EPA/STR

Zatim je okrenuo celu priču i na šalu u jednoj rečenici...

- Napravio sam ponudu i nadao se da neće prihvatiti - istakao je Monteiro kroz smeh i konstataciju da je na taj način uštedeo dosta novca, ali je potom dodao da su mnogi sponzori bili zainteresovani i da bi klub profitirao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.