TERZIĆ: Kada bih se time bavio završio bih U LUDNICI! (VIDEO)
Foto: Nemanja Pančić

Šta kežu Delije?

TERZIĆ: Kada bih se time bavio završio bih U LUDNICI! (VIDEO)

Da li je ovo dobar potez, ili nastavljanje presipanja iz šupljeg u prazno kada je srpski fudbal u pitanju?
Objavljeno: 16:05h

Fudbalski klub Crvena zvezda ima problem sa likvidnošću i jedna od opcija za rešavanje finansijske situacije je podizanje kredita, rekao je danas generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Verovatno ćemo imati problem sa likvidnošću, ali smo naučili smo da se snalazimo u teškim finansijskim vremenima, tako da ćemo izgurati. Imamo plan kako da dođemo do novca da bismo što mirnije završili prolećni deo. Biće teško i treba vremena da se Zvezda finansijski oporavi. Ali, u boljoj smo poziciji nego pre godinu, dve ili tri - rekao je Terzić novinarima na Kipru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Terzić je kao opciju naveo podizanje kredita u jednoj od poslovnih banaka i kazao da to ne bi poremetio funkcionisanje kluba s obzirom na to da i "najveće firme na svetu imaju kredite" i da je to normalno.

- Kreditom se dobija da funkcionišete sa tuđim parama. Na primer, imamo ponudu ozbiljnog engleskog kluba za Uroša Račića. Da li je pametnije prodati ga ili uzeti kredit od banke? Sa kreditom se postiže da se igrači ne prodaju upola cene, već da možemo da finansiramo sezonu, a da ne prodajemo Račića, za koga je teško formirati cenu jer je odigrao šest utakmica. Da li je to milion evra? A, može da bude pet - kazao je Terzić.

On je istakao da bi "završio u ludnici" kada bi se bavio reakcijom javnosti vezanu za kredit jer mu je "dužnost da radi ono što je najisplativije za Zvezdu".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.