DŽABA SU SE ŠLIHTALI: Trebalo je da budu bogovi juga i severa, a njihov odlazak navijači su slavili! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

jezik brži od pameti!

DŽABA SU SE ŠLIHTALI: Trebalo je da budu bogovi juga i severa, a njihov odlazak navijači su slavili! (FOTO) (VIDEO)

Od njih se očekivalo mnogo, najavljivali su dosta, ali na kraju nisu pokazali ama baš ništa... Ovo je podsećanje na stvari koje su oni govorili prilikom zaduživanja dresova naših najvećih klubova
Objavljeno: 23:09h

CRVENA ZVEZDA

Pablo Mouče

foto: Saša Pavlić Koky

- Jako sam srećan što sam došao u Crvenu zvezdu. Zadovoljan sam prijemom. Imamo velike ambicije, da igramo Ligu šampiona i dominiramo u prvenstvu. Želim da opravdam poverenje - rekao je odmah po dolasku na Marakanu Mouče.

Možda bi i igrao u Ligi šampiona da nije promašio onaj zicer sa pola metra u Razgradu protiv Ludogoreca.

Džošua Parker

foto: Saša Pavlić Koky

- Ovde sam došao da bih bio uspešan, i da bih osvojio šampionat. Nestrpljiv sam da sve započne i da upoznam okolinu. Moj cilj je da se uklopim u ekipu, ne očekujem da odmah zaigram u startnoj postavi, već da mesto u timu zaslužim dobrim radom. Konkurencija je ono što u fudbalu stvari čini boljim, pre svega konkurencija među saigračima, a potom i među suprotstavljenim timovima. Željan sam da pokažem šta znam, da upoznam ostale saigrače, i siguran sam da ću se brzo uklopiti - rekao je Parker čim je stigao u Beograd.

Ernan Barkos

foto: AP

- Veoma sam srećan zbog dolaska u klub kakav je Zvezda. Trudiću se da pruženu priliku iskoristim do kraja. Trud je uostalom i najvažniji - rekao je Barkos tada.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.