Lalatović otišao iz Voše i odmah odgovorio da li preuzima Zvezdu! (VIDEO)
Foto: Fonet

Opleo po svemu!

Lalatović otišao iz Voše i odmah odgovorio da li preuzima Zvezdu! (VIDEO)

Da li bi dojučerašnji trener novosadskog kluba želeo da se uhvati u koštac sa velikim zadatkom ukoliko Grof Božović stvarno ode?
Objavljeno:

Fudbalski trener Nenad Lalatović otišao je iz novosadske Vojvodine, rekavši da nema više snage da radi u uslovima kakvi su sada.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Radili smo 13 meseci, ostvarili smo sjajne rezultate, a ja sam promenio jednu, pa drugu upravu. Neki igrači su pustili menice, uslediće verovatno blokada. Ne znam šta više da kažem igračima za to, a otišli su na odmor bez plate. Ovih 13 meseci su mi možda i najlepši od kad sam trener. Hteo sam da ostanem, ali ako klub nema rešenje, moram da mislim na sebe - rekao je Lalatović agenciji Beta.

NAVIJAČKI RAT NA AUTO-PUTU! Grobari presreli Delije, zapalili im kombi, a onda ih isprebijali! (VIDEO)

Vojvodina je polusezonu završila na trećem mestu tabele, ali je klub pred poslednju utakmicu polusezone ostao bez uprave.

- Ne postoji uprava, došlo je do razlaza sa navijačima. Ja sam ostao dugih 13 meseci, ne znam da li je iko poslednjih godina toliko dugo bio trener Vojvodine. Hvala igračima, bila je čast i privilegija da radim sa njima. Sav uspeh koji smo postigli je njihova zasluga. A radili smo u teškim uslovima, promenili smo 12-13 igrača...hteo sam, ali ne mogu psihički da izdržim da ponovo to - rekao je Lalatović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.