SRBI OPET KMEČE! KO BI IM BIO KRIV NEGO SUDIJE? U Hrvatskoj neki likuju zbog poraza Srbije! (FOTO)
Foto: EPA/Tolga Bozoglu

Ima i fantastičnih komentara o igri naših

SRBI OPET KMEČE! KO BI IM BIO KRIV NEGO SUDIJE? U Hrvatskoj neki likuju zbog poraza Srbije! (FOTO)

Odjeci finala Eurobasketa u regionu

Objavljeno: 10:52h

Red čestitki, red prozivki, red likovanja i tako u krug. Tako se može ukratko opisati kako su u Hrvatskoj komentarisali dešavanja na meču i samo finale Eurobasketa između Slovenije i Srbije.

TO JE BILO JAČE OD NJEGA: Bogdan nije izdržao, progutao je knedlu i zaplakao pred novinarima: Krivo mi je... (VIDEO)

Srbija je doživela poraz u meču za zlato od komšijske Slovenije u jednom meču koji je zaista bio dostojan finala i borbe za trofej najboljeg tima na "starom kontinentu".

SRBIJO, ČUJ KRIK VLADIMIRA ŠTIMCA: Za tebe srce dajem, tebi se do poda klanjam! (FOTO)

foto: Printscreen/Jutarnji list

I uglavnom su takvog mišljenja bili i mediji u komšijskoj Hrvatskoj koji nisu štedeli reči u opisivanju i hvaljenju onoga što su izabranici Saše Đorđevića i Igora Kokoškova prikazali na parketu "Sinan Erdem" doma.

- Svi su tvrdili da će to biti najgore finale ikad, a ono, gledali smo najluđi Eurobasket ikad. Kakva je to utakmica bila, kakvo finale. Prije početka Eurobasketa brojni su bili košarkaški stručnjaci i analitičari koji su zbog brojnih otkaza i izostanaka tvrdili da će to biti najgore prvenstvo Europe ikad. O kako su se samo prevarili. Gledali smo čudesnu košarku, bio je to predivan turnir koji je pokazao da je košarka možda i najljepši sport kad se igra na ovakvoj razini. A Slovenija i Srbija odigrali su finale onako kako su igrali cijeli turnir – fenomenalno. Dragić je dokazao da je čudo, a Srbi su u Bogdanoviću dobili pravog vođu. Bila je to utakmica dostojna NBA kvalitete. Goran Dragić je nestvarnom utakmicom dokazao da je najbolji igrač turnira, a s druge strane Bogdan Bogdanović potvrdio je da je Srbija u njemu dobila lidera na duge staze. Bio je to obračun velikih majstora košarkaške igre i utakmica koja je prštala od sjajnih poteza i uzbuđenja - tako je napisao "Indeks" u svom izveštaju o finalu.

STRAŠNA FOTKA POSLE FINALA EUROBASKETA: Podelio ju je i Luka Dončić, jer kakvi su to asovi na njoj! (FOTO)

foto: Printscreen/Jutarnji list

No bilo je i i onih koji su seirili više zbog poraza Srbije, nego zbog pobede Slovenije, pa je jasna bila igra rečima u naslovu na "24sata.hr" - E baš nam je Dragić, ali i u izjavi srpskog selektora kada je govorio o sudijama - A tko bi bio kriv nego suci?! Srbi tvrde da su im ukrali zlato!

OGLASIO SE TEO ODMAH POSLE FINALA: Njegova poruka je jasna i ona je upućena celoj Srbiji! (FOTO)

foto: Printscreen/24sata.hr
foto: Printscreen/24sata.hr

E, a što se tiče komentara na portalima na vesti o finalu i Srbiji, očekivano uglavnom velike čestitke Slovencima, koje su im upućivali i iz Srbije.

foto: Printscreen/Jutarnji list
foto: Printscreen/Jutarnji list
foto: Printscreen/24sata.hr

Međutim, bilo je i onih prozivki na račun Srba, Srbije, srpske košarke što je takođe u neku ruku očekivano, navijački, pogotovo zbog prošlosti koju su imale Srbija i Hrvatska, dva naroda. Bilo je i onih koji su bili i neumesni i nisu na mestu.

foto: Printscreen/Jutarnji list
foto: Printscreen/index.hr

Ipak, s druge strane bilo je i iskrenih čestitki od strane ljubitelja košarke u Hrvatskoj i prozivki na račun sopstvene reprezentacije i sopstvenog Saveza.

foto: Printscreen/index.hr

BONUS VIDEO: Bogdanović plače posle poraza u finalu Eurobasketa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.