NAJBOLJA EVROPSKA EKIPA, A TAKO JE TRETIRAJU: Malo je reći da je Mačvan bio ljut na sudije, setio se i Istanbula 2010. (VIDEO)
Foto: Printscreen

Nije mu jasno

NAJBOLJA EVROPSKA EKIPA, A TAKO JE TRETIRAJU: Malo je reći da je Mačvan bio ljut na sudije, setio se i Istanbula 2010. (VIDEO)

Kapiten Srbije je bio vidno uznemiren posle meča zbog deljenja pravde u finalu

Objavljeno: 00:25h

Vukao je kao pravi kapiten Milan Mačvan u finalu Eurobasketa, davao je sve od sebe, ali se protiv raspoloženih Slovenaca nije moglo do samog kraja.

Ono što su mnogi primetili tokom meča bilo je suđenje, koje je u najmanju ruku diskutabilno i o tome nije mogao da ćuti ni predvodnik ove generacije čeličnih srpskih momaka.

- Nemoguće mi je na jednom takmičenju da se sviraju četiri faula na šutu za tri poena, dve tehničke, od toga čist faul u napadu na Vasi Miciću koji je sviran kao tehnička i da se dešava da Slovenci seku kontru, a Lučić je sam u kontri, a to nije tehnička. Tako da mi je jako žao što smo imali takav tretman. Mi smo dali sve od sebe i nismo to zaslužili kao najbolja evropska reprezentacija u ovom trenutku - rekao je Mačvan, koji je bio vidno ljut i uznemiren.

- Zašto kažem najbolja? Zato što su ovi momci izgarali, počev od Svetskog prvenstva gde su osvojili srebro, bili četvrti na Evropskom, drugi na Olimpijadi i sad ponovo drugi. Dali smo sve od sebe - rekao je Mačvan, a kompletnu njegovu izjavu pogledajte na snimku ispod.

BONUS VIDEO: Bogdanović plače posle poraza u finalu Eurobasketa

(S. M. S. - specijalni izveštač Espresa sa EP u Istanbulu)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.