ISPUNJENA MRKELINA ŽELJA OD PRE 10 GODINA: Pešić odgovorio i na priče da je pregovarao sa Partizanom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/FK Crvena zvezda

predstavljen napadač

ISPUNJENA MRKELINA ŽELJA OD PRE 10 GODINA: Pešić odgovorio i na priče da je pregovarao sa Partizanom! (VIDEO)

Dosadašnji igrač Tuluza je zvanično postao član Crvene zvezde

Objavljeno:

Dugo se pričalo i najavljivalo, ali sada mesta za čekanje Delija više nema. Jedan od najskupljih transfera u istoriji Crvene zvezde je zvanično realizovan.

Aleksandar Pešić potpisao je trogodišnji ugovor sa vicešampionom Srbije i predstavljen je kao novo pojačanje u ovom prelaznom roku.

- Čast mi je da igram za ovako veliki klub i spreman sam maksimalno. Daću svoj maksimum i na treninzima i utakmicama da opravdam poverenje ljudi iz kluba i navijača. Naravno, i da vratim titulu na Marakanu - poručio je Pešić u svom obraćanju.

Interesantno je bilo što je sportski direktor Mitar Mrkela na početku obraćanja rekao da je probao da Pešića dovede i pre 10 godina kada je bio na čelu omladinske škole crveno-belih.

Za njega je bio zainteresovan i večiti rival Partizan, ali napadač je sada istakao da on lično nijednog trenutka nije pričao ni sa kim iz Humske.

- Od prvog dana kada sam se čuo sa sportskim direktorom, meni je u glavi bilo da ako se vraćam, onda samo dolazim u Crvenu zvezdu.

Mladi napadač je karijeru počeo u Jagodini iz koje se preselio u Tuluz, a prethodne sezone bio je na pozajmici u Atalanti.

Zvezda je za njegov potpis platila 350.000 evra, ali i obezbedila garancije da će isplatiti još 400.000 evra u ratama.

BONUS VIDEO: Koktel KSS povodom svetskog zlata u basketu 3x3 - Dušan Domović Bulut

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.