UPRAVO SAOPŠTENO DA JE PREMINULA POZNATA PEVAČICA!
Foto: Profimedia

TUGA

UPRAVO SAOPŠTENO DA JE PREMINULA POZNATA PEVAČICA!

Roni Spektor je rođena kao Veronika Ivet Benet u španskom Harlemu 10. avgusta 1943. godine.

Objavljeno:

Roni Spektor, članica grupe The Ronettes, poznata kao "originalna loša devojka rokenrola", preminula je od raka, navodi se u saopštenju porodice objavljenom na njenom zvaničnom sajtu. Čuvena pevačica, koja je uticala na mnoge druge muzičke zvezde, od Džona Lenona do Bilija Džoela i Ejmi Vinhaus, imala je 78 godina, piše Yahoo.

- Naš voljeni zemaljski anđeo, Roni, mirno je napustila ovaj svet posle kratke borbe sa rakom. Bila je sa porodicom i u naručju svog muža, Džonatana. Roni je živela svoj život sa sjajom u očima, uvrnutim smislom za humor i osmehom na licu. Bila je ispunjena ljubavlju i zahvalnošću. Njen radosni zvuk, razigrana priroda i magično prisustvo živeće u svima koji su je poznavali, čuli ili videli. Umesto cveća, Roni je tražila da se donacije daju vašem lokalnom skloništu za žene ili Američkom fondu indijanskog koledža. Proslava života Roni i muzike biće najavljena uskoro. Porodica sa poštovanjem traži privatnost u ovom trenutku - navodi se u saopštenju u celosti.

Roni Spektor je rođena kao Veronika Ivet Benet u španskom Harlemu 10. avgusta 1943. godine.Kada je imala samo 14, formirala je grupu Darling Sisters, poznatu kasnije kao The Ronettes, zajedno sa svojom starijom sestrom Estel Benet i rođakom Nedrom Tali.

Možda i najveći hit grupe The Ronettes je "Be My Baby":

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.