Ceco, spremi se - stižu unuci! Teo o Anastasiji: Imaćemo brdo dece! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Instagram/anastasija.raznatovic

Ljubavna bajka u moskvi

Ceco, spremi se - stižu unuci! Teo o Anastasiji: Imaćemo brdo dece! (FOTO)

Najbolji plejmejker Evrope priznao da sanja o tome da osnuje porodicu i osvoji Evroligu
Objavljeno:

Miloš Teodosić se konačno opustio i raspričao o nekim temama koje nisu vezane isključio za narandžastu loptu i obruče. Ruskom Sport ekspresu otkrio je šta sanja - dobru ženu i evroligaški trofej!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šook! Anastasija u vezi sa Teoom! A evo kako je počela i kako je otkrivena veza novog srpskog naj para!

Ipak Teo je otkrio još nešto, što je iz ove perspektive vrlo zanimljivo, a može da bude shvaćeno i da je mislio na Anastasiju. Naime, Teo je pričao kako želi da nađe idealnu ženu, a sada je izgleda našao. A sa njom očekuje brdo dece.

Drugim rečima, ako se obistini Teovo proročanstvo, Ceca bi uskoro mogla do dobiju gomilu unuka!

- Kad pričamo o životu, želim da nađem dobru ženu, da s njom stvorim ogromnu porodicu. A što se tiče košarke, to je da osvojim Evroligu. To mi je zaista najveći san. - rekao je Teodosić, koji je uvek imao uspeha kod devojaka.

Dugo se zabavljao sa odbojkašicom Majom Ognjenović, čak su se i verili, ali je posle četiri godine ta veza pukla.

Pričalo se da je imao avanture s manekenkom Jelenom Kuveljić, bivšom „modelsicom“ Sindi, koja je zbog njega doputovala u Litvaniju na Evropsko prvenstvo. Kasnije je prešao na voditeljke, konkretno na atraktivnu Sofiju Rajović, koja se najpre pravila luda na pitanja o Teu, da bi se kasnije sama pohvalila na društevnim mrežama da se zabavlja s njim. Međutim, ni to nije dugo trajalo.

Da li se ovo što je ispričao za ruske medije odnosilo na lepu Anastasiju, ostaće nam da vidimo, ali i Anastasija je pre nekoliko dana govorila u šiframa:

- U Moskvi mi se stvarno sve sviđa, ne mogu da izdvojim ništa posebno. Dopada mi se i energija, ljudi, znamenitosti ali i šoping. Mogu da kažem da bih jednog dana mogla da živim tamo - rekla je Anastasija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.