Ko se peo na tenkove i palio Skupštinu, a ko... Gde su bile naše zvezde 5. oktobra? Jedna je baš objasnila! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić, Profimedia

A šta bi sloba rekao

Ko se peo na tenkove i palio Skupštinu, a ko... Gde su bile naše zvezde 5. oktobra? Jedna je baš objasnila! (VIDEO)

Dugačak je spisak estradnih ličnosti koje su na direktan ili indirektan način tokom devedestih podržavale neku političku partiju, ali i učestvovale u petooktobarskim promenama
Objavljeno:

Svakako, velika većina njih nikada nije htela da se javno deklariše i govori koju stranku podržava, ali ima i onih koje istinski politika nikada nije zanimala, već su samo jurili karijeru, frajere i gledali svoja posla.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na prvom mestu, verujemo da ono što sve najviše zanima jeste gde je srpska majka bila tokom petooktobarskih promena i da li možda baš njen dom krasi jedna skupštinska fotelja ili neki portret Slobe Miloševića, a možda i anfas?

1. CECA

foto: News1

Ipak, moramo sve da vas razočaramo i saopštimo vam da srpska mama Ceca tog dana nije bila uz svoju decu, pošto je verovatno i dalje patila zbog ubistva svog supruga koje se odigralo početkom 2000. godine, a koje do dana današnjeg nije prežalila.

Ceca se nakon Arkanove smrti povukla iz javnog života, pa je 5. oktobar i ludilo koje je vladalo na ulicama sigurno nisu mnogo zanimali.

Ipak, Ražnatovićeva je te godine par puta gostovala u raznim emisijama, ali samo kako bi apelovala na nadležne organe da uhvate ubicu njenog supruga, i tom prilikom istakla da za počinioce ovog zločina "traži smrtnu kaznu".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.