Ko su srpski Bred i Anđa? Da li su Keberina, Dramil, Reljalija i Jeluško naši Branđelina? Ili su to ipak... (ANKETA)
Foto: Fonet, Story Arhiva, Daktilo, Damir Dervišagić

Ko su, šta su?

Ko su srpski Bred i Anđa? Da li su Keberina, Dramil, Reljalija i Jeluško naši Branđelina? Ili su to ipak... (ANKETA)

Ko je govorio da su samo Anđelina i Bred savršen par, e eto mu ga sad! Srbija je puna Bredova i Anđelina!
Objavljeno:

4. Relja i Nikolija - Reljalija

foto: Instagram/nikki_nicole

Na njega su se sekle sve devojčice Srbije, ali i regiona. Na nju tipovi, pogotovo kada krene da meša kukovima. I onda kao grom iz vedra neba vest - Nikolija izgubila bebu koju je čekala sa Reljom! Šta??? Ko?? Šta radite bre?

Onda kao nisu zajedno, pa jesu, pa smo pitali i vračeve i vračare, ali sve je bilo jasno kada je Nikolija opet ostala u drugom stanju. Sada par čeka svoje prvo dete, a njihova popularnost ne opada, kod suprotnih polova.

5. Dača i Nataša - Nadača

foto: Story Arhiva

U to vreme najuspešniji vaterpolista i najlepša srpska pevačica stali su na ludi kamen. Njihove slike punile su naslovne strane, a nema te osobe koja im se nije divila. Harmonija, ljubav, ma sav pogled na njih nekima je umeo da izazove, pa stomačne probleme. Dobili su divnu ćerkicu Hanu, ali onda je sve krenulo nizbrdo.

Dača se pod uticajem alkohola vraćao iz Novog Sada motorom, kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću i umalo izgubio život. Zbog povreda morao je da prestane da se bavi sportom, a posledice nesreće odrazile su se i na njihov brak, pa se par i razveo. Nata je čak i plakala po emisijama, a Srbija je gutala sve njihove priče, verzije i zauzimala strane!

6. Jovana i Željko Joksimović - Željkana

foto: Printskrin: Instagram/jovanamac

Željko je bio u jednom braku, ali to je bilo davno pre nego što je postao super ultra mega popularan. Onda su sve žene zamišljale da im peva na jastuku, a one starije kako ga žele za zeta. Međutim, kad se pojavila vest da nam se Željko zaljubiška u voditeljku Jovanu (tada) Janković, Srpkinje dušu ispustiše od plakanja. Ipak, par je posle dosta trzavica, raskida, odlazaka i dolazaka, rešio probleme burmom. Mislili su da možda nije dovoljno, pa se tu umešao i mali sin Kosta i sad je dosta!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.