Pravda za Milutina! Kakav haos u Slagalici: O ovom momku priča ceo region! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Loodilo!

Pravda za Milutina! Kakav haos u Slagalici: O ovom momku priča ceo region! (VIDEO)

Da vam je neko nekada rekao da kviz "Slagalica" može ozbiljno da unese dramu u domove ljudi, ne biste verovali, ali jeste
Objavljeno: 17:39h

Obračun između Gorana Nedovića i Milutina Milića bio je napetiji od susreta Karleuše i Cece u sudu, a njihov sukob usijao je društvene mreže.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Print Screen Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Milutin je imao ozbiljnu tremu u početku i grešio je kao sumanut. Gubio je sa neverovatnih 86:10 i sve lađe su tonule. Ali kao Feniks iz pepela, Milutin se vraća u igru.

Samo nas interesuje kako bi ovu epizodu prenosio recimo Aca Informacija, bilo bi kao jedanaesterci na tekmi Srbija-Hrvatska, recimo.

foto: Print Screen Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Dakle, Milutin se vraća u igru, kao da je popio neki čudni napitak i ulazi u seriju tačnih odgovora i u "Asocijacije" ulazi sa vođstvom od 26 poena razlike.

Napetost raste do tolikih granica da samo što ne očekujete da publika počne da pali baklje i peva "Ajmo, ajde, svi u napad".

Na ogromno razočarenje cele Srbije, mučeni Milutin je i pored svega - izgubio. Od tog momenta društvene mreže su se usijale stranicama i haštagovima "Pravda za Milutina" i "Dajte mu još jednu priliku".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.