One su glavne rasturačice brakova u Srbiji: Predatorke ne prezaju ni od čega kad snime bogatu metu!
Foto: Damir Dervišagić

Zlo i naopako

One su glavne rasturačice brakova u Srbiji: Predatorke ne prezaju ni od čega kad snime bogatu metu!

Konstantne svađe među parovima na estradi su najbolja zanimacija za narod u Srbiji.
Objavljeno: 15:27h

Zorica Marković

Ovo je primer kada ne moraju svi brakovi da se rasture samo i isključivo seksom. Ima tu i drugih načina za uništavanje, a Zorica je ekspert u tome. Bar što se tiče Vesne Zmijanac.

Zorica je navodno ljuta na Vesnu jer bi joj svakog frajera sa kojim je Zorica bila skinula i preotela.

Od tada pa do dan danas priča se da Zorica ne dozvoljava da Vesna bude sretna. Kako su neki mediji tada prenosili, čak je uspela u nameri da rasturi brak njen sa Vladom Jovanovićem tako što je namerno puštala priče sa kim Vesna vara Vladu, u nameri da dođu do njega i da njihov brak pukne.Sve se to ponovilo nekoliko puta pa je zbog toga on i odlazio od Vesne, sve dok ona nije odlučila da stavi tačku na njihov brak i zauvek ga ostavi.

foto: Damir Dervišagić

Milena Ćeranić

Mogla je ona da demantuje do sutra vezu sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem , ali nismo svi mi slepi!

Nema ko ih nije video, pa i snimio zajedno, ali oni su se pravili blesavi. Dašić je čak i verio pevačicu, ali nakon što je dobio dete sa legitimnom ženom, stavljena je tačka na ovaj par. Valjda.

foto: Damir Dervišagić

Milica Pavlović

Teške optužbe pale su na račun pevačice od strane jedne anonimne devojke koja je tvrdila da je Milica bila sa njenim ocem i rasturila brak njenih roditelja.

foto: Printskrin/ Fejsbuk

"Slušaj lutko dobro… obrazovana sam i to vrlo, završila sam fakultet. Znam pravo značenje reči kurva zato i smem da kažem da je Milica Pavlović ku..a. Spavala je sa mojim ocem zato je i mrzim i rasturila je brak mojih roditelja pre godinu i po dana. A ti lutko malo ga duvaj za tu pilanu znaš… Volela bih videti tebe kako se osećaš da vidiš rođenog oca sa devojkom koja može kćerka da mu bude", napisala je Sanja jednoj od devojaka koja ju je napala jer je izvređala Milicu Pavlović. Razne glasine se gotovo svakodnevno šire, poznati su česti na meti na društvenim mrežama, pa ova informacije nije pouzdana, i ne može se tek tako poverovati u priču devojčice sa Fejsbuka.

foto: Printscreen/ YouTube/ Milica Pavlović

Ana Bekuta

Obično mlađe žene rasturaju brakove, ali Ana je prava opasnica. Naime sa svojim Mrkonjićem ne krije vezu, svuda su zajedno, pričaju o ljubavi i životu, ali za sve to vreme Mrka je u braku i nema nameru izgleda da izađe iz njega. Možda i ne može, ali bilo kako bilo, on je oženjen, a Ana je "druga".

foto: Kurir

Vesna Đogani

Popularni denser dugo je bio u braku sa atraktivnom pevačicom Slađanom Delibašić. Oni su ponosni roditelji dve ćerke, ali Đole je ipak “bacio” oko na zgodnu igračicu Vesnu, koja je plesala kod njih u grupi. Zbog toga Slađa je ostavila Đoleta, a on se potom oženio Vesnom sa kojom ima dvoje dece, sina i ćerku.

............

A photo posted by Djordje Djogani (@djoganivesna) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.