Šta ti je sudbina: Naša voditeljka se posle 20 godina pomirila sa prvom ljubavi, a sada je trudna! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/jelenastem011

presrećna

Šta ti je sudbina: Naša voditeljka se posle 20 godina pomirila sa prvom ljubavi, a sada je trudna! (FOTO)

Nakon izuzetno teškog i emotivno nestabilnog životnog perioda, voditeljku je sudbina ponovo spojila s prvom ljubavlju, a njen partner Nikola i ona presrećni su jer će se sledeće godine ostvariti u ulozi roditelja.
Objavljeno:

Prošla godina bila je veoma stresna i naporna za ovu voditeljku. Nakon majčine bolesti i sama je imala problema sa zdravljem, zbog čega se podvrgla i operaciji, a zatim je doživela i saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila ozbiljne povrede.

U pitanju je atraktivna plavuša, voditeljka televizije Happy Jelenu Petković (42), koja je uspela da ostavi sve nedaće iza sebe i da se uz širok osmeh uhvati u koštac sa svim životnim problemima, u čemu joj najveću podršku pruža partner Nikola Đunisijević (43).

- Prošla je teška godina i sada se osećam predivno. Pokušavam sve probleme da ostavim iza sebe. Mamino zdravstveno stanje i dalje je nepromenjeno, ona od 2008. godine ima demenciju, ali tata, ona i ja zajedno se borimo protiv toga. Važno je samo biti pozitivan. U svemu tome neizmerno mi znači podrška partnera Nikole. Neverovatna igra sudbine ponovo me je spojila s mojom prvom ljubavlju koja se desila pre skoro dve decenije. Nikolu sam sasvim slučajno srela pre pola godine i ponovo su se probudile emocije. Od tog dana naša ljubav sve je jača i traje već nekoliko meseci. Pažnje mi ne nedostaje, srećna sam, ispunjena i što je najbitnije voljena – kaže Jelena za Story, koja je nedavno na odmoru na Crnogorskom primorju saznala da će sledeće godine postati majka.

Današnja emisija...

A photo posted by Jelena Petkovic (@jelenastem011) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.