POSLEDNJI INTERVJU DŽEJA RAMADANOVSKOG! Kao da je predosetio...
Foto: Damir Dervišagić

tuga!

POSLEDNJI INTERVJU DŽEJA RAMADANOVSKOG! Kao da je predosetio...

Pevač Džej Ramadanovski danas je preminuo u 57. godini života, a godinama se lečio. Naime, on je operisao pre tri godine srčane zaliske i od tada je morao strogo da vodi računa o ishrani.

Objavljeno:

On je pre samo nekoliko dana u poslednjem intervjuu izjavio da koronavirus može da bude poguban za njega zbog teškog zdravstvenog stanja, te da ne izlazi iz kuće i da je u strogom karantinu.

- Ne smem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smeo da pijem - rekao je Džej.

On dodaje da se zbog boravka u karantinu mnogo ugojio, što dodatno utiče na njegovo loše zdravstveno stanje. Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu. Međutim, sve što su oni savetovali pevaču je na jedno uvo ušlo, a na drugo izašlo:

- I danas sam na vezi sa lekarima iz Austrije. Kontrolišu me i podsećaju da vodim računa o sebi, izbegavam velika okupljanja i da pazim šta jedem. Ali nema ništa od moje dijete i zdravog života. Nagojio sam se otkako se slabo krećem. Doktori mi pričaju da moram da pazim šta jedem, a ja naručujem džank hranu. Volim i da popijem, mada i to sad retko radim jer se ne viđam ni sa kim.

Iako je alkohol smanjio, pevač ne može da se odrekne duvana:

- Cigare nisam ostavio, to godinama bezuspešno pokušavam. Borim se sa tim porokom, trudim se da batalim, ali ne ide. Šta ću kad mi prijaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.