Delčinih hitova se sećaju svi, ali ovo je najvažnija stvar koju je uradio u životu, a niko je ne zna! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printskrin/ Fejsbuk

sećanje ne bledi!

Delčinih hitova se sećaju svi, ali ovo je najvažnija stvar koju je uradio u životu, a niko je ne zna! (FOTO) (VIDEO)

Na današnji dan 2011. godine preminuo je Milan Delčić Delča. Imao je 51 godinu, a iza sebe projekte kojih će se sa smeškom setiti svi koji su odrastali devedesetih
Objavljeno:

Na pomen Delče, sigurno ćete prvo početi da pevušite "Siđi do reke" ili "Izgleda da mi smo sami”, i setiti se bendova U škripcu i delča i sklekovi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ali, niste valjda zaboravili njegove urnebesne uloge u filmu „Slatko od snova“ i seriji "Otvorena vrata"? Možda niste pročitali njegovu knjigu ili videli kakav je kao reditelj, ali sigurno je da se sećate Art kanala i emisije "Kult detektivi" koju je vodio s Vladimirom Đurićem Đurom... A da li ste znali da je pisao knjige, scenarije?

Delča se svim svojim projektima upisao među bitne face domaće scene čineći nam devedesete bar malo lepšim, a kroz neke od njih i dalje živi - čak i za one koji nisu bili fanovi njegovih bendova.

Pesma koja se i danas sluša na novogodišnjim žurkama, a neki novi klinci možda i ne znaju da ju je otpevao baš Delča. Naravno, ako na žurki pustite i neki njegov drugi hit („S jezikom u usta”, "Izgleda da mi smo sami", "Koliko imaš godina (davno davno)", "Hajde lagano", "Da Da Dirlada Da", "Ako ti kažem"...) - budite sigurni da će svi cupkati.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.