Uslovi života u rupi su pakleni: Ove naše zvezde bile su u zatvoru! (FOTO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

u samici s bubašvabama

Uslovi života u rupi su pakleni: Ove naše zvezde bile su u zatvoru! (FOTO)

- Sećam se da nikada nisam videla onolike bubašvabe! Uslovi života u toj rupi bili su pakleni - rekla je jedna folk zvezda posle zatvorske kazne
Objavljeno: 09:55h

Broj poznatih ličnosti iz Srbije koje su provele noć ali i mesece u zatvoru nije mali. Iako je mnogima nakon "ćorke" popularnost porasla, naše zvezde se nerado sećaju tog perioda, koji su teško podneli.

Svetlana Ražnatović je uhapšena u akciji "Sablja", nakon čega je provela nekoliko meseci u zatvoru. Najpre zbog sumnje da je kontaktirala sa članovima "zemunskog klana", a zatim i zbog neprijavljenog oružja i sumnjivih poslova u vezi sa preprodajom fudbalera Obilića.

foto: Printscreen/ Facebook/ Vojin Ražnatović

Nakon boravka u zatvoru, Ceca je izjavila:

- Sećam se da nikada nisam videla onolike bubašvabe! Uslovi života u toj rupi bili su pakleni. Četiri meseca provela sam u ćeliji dva sa dva metra u nehumanim uslovima. Od kada sam uhapšena, pa do sredine maja, promrzla sam u ćeliji, kosti su mi se smrzle! Trideset dana provela sam u samici i nisam imala nikakav kontakt sa bilo kim, pa čak ni sa advokatima. Kasnije sam u ćeliji imala jednu, odnosno dve cimerke.

U istoj akciji stradao je i Aca Lukas, koji je proveo takođe četiri meseca u zatvoru zbog neovlašćenog posedovanja pištolja.

foto: Marina Lopačić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.