PROSLAVILA SE U FILMU "NATAŠA", OD TADA SE MNOGO PROMENILA: Evo gde je i šta radi plavooka glumica (FOTO)
Foto: printscreen

obožavali smo je

PROSLAVILA SE U FILMU "NATAŠA", OD TADA SE MNOGO PROMENILA: Evo gde je i šta radi plavooka glumica (FOTO)

Tijana Kondić se kao petnaestogodišnja devojčica proslavila glavnom ulogom u filmu “Nataša”, a u međuvremenu je potpuno nestala sa scene.

Objavljeno:

Tijana Kondić je te 2001. godine izgrala u pomenutom filmu sa velikim imenima kao što su Dragan Bjelogrlić, Nikola Đuričko, Anica Dobra, Neda Arnerić, Davor Janjić, a pod režiserskom palicom Ljubiše Samardžića.

Tijana sada ima 35 godina, a i danas je prepoznatljiva po širokom osmehu i plavim očima. Bila je buntovna devojka po imenu Nataša, a rekli bi da je Kondićeva od svog lika zadržala tu buntovnost.

Iako je ostala upamćena po maestralnoj glumi, ona je tri puta pokušala da upiše Fakultet dramskih umetnosti. Kako joj to nije pošlo za rukom, završila je svetsku književnost na Filozofskom fakultetu. Autor je romana “Tragovi života”, a bavi se i izdavaštvom, filmskom produkcijom, drži i časove salse.

Tijana je rođena u Beogradu gde je provela većinu svog života. Bila je udata, ali se razvela i preselila u Izrael u kojem ima familiju.

Imala je manje uloge poslije filma “Nataša”, a zahvaljujući toj ulozi osvojila je “Zlatnu arenu” u Puli, a bila je nagrađivana i na filmskim festivalima u Nišu, Sopotu i Herceg Novom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.